699 bg güç üretebilen model, Panamera gamının en güçlü modeli konumunda. Elektriksiz kardeşinde de bulunan çift turbolu 4.0 litrelik V8 motoru, 136 bg güç üretebilen bir elektrikli motor ile eşleyen marka üretilen gücü 8 ileri vitesli PDK şanzıman ile tekerlerine aktarıyor. Bahsi geçen elektrikli şanzıman artık Panamera 4 E-Hybrid'in içerisinde de bulunuyor. Alman markanın çift turbolu 2.9 litrelik V6 motorunu kullanan araç 461 bg güç üretebiliyor. Ailnin son üyesi 4S'in ise 449 bg güce sahip olduğu açıklandı.

Aynı diğer Panamera türevlerinde olduğu gibi Porsche elektrikli Panamera modellerini sedan, Executive ve Sport Turismo seçenekleri ile satışa sunacak. Sedan ve Sport Turismo versiyonları 0-100 km/sa hızlanmasını 3.5 saniyenin altında tamamlayabiliyor. Araçların 200 km/sa hıza ulaşması ise 10.9 saniye sürüyor. Turbo S E-Hybrid, Porsche'nin diğer Panamera türevlerinde yaptığı değişikliklerin pek çoğuna sahip. En dikkat çekici yeniliği arka kısımdaki uzun LED şerit olan model, genel anlamda Panamera modellerinden pek farklı görünmüyor. Daha geniş hava kanallarına kavuşan modeller 20 ve 21 inç jantlar ile satın alınabiliyor. 

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, önümüzdeki bahar aylarında satışa sunulacak. Ön siparişleri ilerleyen günlerde alınmaya başlayacak modelin fiyatı ise henüz netleşmemiş durumda.