Petrol Ofisi Madeni Yağlar, madeni yağlar ve kimyasallar pazarındaki aralıksız 8 yıllık liderliğinin temelini oluşturan distribütörlerinin katılımıyla sanayi sitelerindeki işyeri temsilcileri için düzenlediği ve tüm Türkiye’yi kapsayacak büyük buluşmalar, İstanbul’dan başladı. Yaklaşık iki aylık bir süreçte 42 ilde 48 noktayı kapsayacak ve toplamda 5.500 kişiye ulaşacak olan Petrol Ofisi Madeni Yağlar ‘Usta Yemekleri’ buluşmalarında, binek araç motor yağlarının seçkin markası Maxima ön plana çıkıyor.

 

Her araca uygun bir Maxima

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Pazarlama Müdürü İbrahim Başa, Türkiye’nin alanında en gelişmiş laboratuvarına ev sahipliği yapan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi (POTEM) sayesinde yüksek Ar-Ge gücüne sahip olduklarına dikkat çekti. Başa, “Petrol Ofisi Madeni Yağlar, toplamda 350’den fazla ürünü Derince’deki fabrikasında üreterek müşterilerine ulaştırıyor. Bu sayede Türkiye araç parkındaki tüm otomobiller için uygun bir Maxima çözümü sunabiliyoruz” diye konuştu.

 

Yurt çapında 16 bin nokta

Petrol Ofisi Madeni Yağlar müşterilerine akaryakıt istasyonları, Maxima – Maximus Yağ Değişim Merkezleri ve distribütör ağı ile yurt çapında 16 bin noktada satış yaptıklarını söyleyen Başa, şunları söyledi:

 

Petrol Ofisi Madeni Yağlar olarak ürünlerimizi pazara sunmadan önce pazarın değişen ihtiyaçlarını değerlendiriyor ve bu doğrultuda ürün portföyümüzü yenilemeye devam ediyoruz. Maxima’nın bu değişim sürecinde de tüm iş ortaklarımızla bir araya gelerek yeniliklerimizi paylaşıyoruz. İstanbul’dan başlayarak 42 ilde düzenleyeceğimiz “Yenilenen Maxima, Ustalarla Buluşuyor” toplantıları için bizler de çok heyecanlıyız. Bu vesileyle distribütörler, sanayi sitelerindeki işyerleri ve otomobil servislerinin sahiplerinden oluşan toplamda 5.500 çözüm ortağımıza ulaşacağız.Petrol Ofisi olarak her daim iş ortaklarımızın yanında olmaya, farklı ihtiyaçlara çözüm sunmaya devam edeceğiz.”

 

‘Usta Yemekleri’nin ilk buluşmaları İstanbul’da toplam 4 etkinlikle gerçekleşti. İzmir’de devam eden Usta Yemekleri, Ankara, Konya ve Antalya’nın ardından diğer 36 ilde gerçekleşecek.