Peugeot, markanın ikonik modellerinin tasarımından ilham aldığı yeni bir Legend bisiklet serisini pazara sunuyor. Ailenin tüm bireyleri için tasarlanan koleksiyon hem rahat hem de güvenilir bir retro bisiklet arayanlara hitap ediyor. Kadroların şekli ve siyahlı beyazlı tasarım markanın 130 yıllık köklü geçmişini geleceğe taşıyor. Öncelikli olarak kent içi kullanım için tasarlanan Legend koleksiyonu: Fixie, Yol ve Şehir bisikleti olmak üzere farklı versiyonlardan oluşuyor. Çocuk koleksiyonu 2 ile 6 yaş arası çocuklara hitap ediyor ve başlangıç bisikleti özellikleriyle çocukların kullanımını kolaylaştırıyor.

Peugeot Legend LC01 – Şehir bisikleti

Legend LC01 D7

Üçlü zincir setiyle Peugeot Legend serisinin bir üyesi olduğunu gösterirken sağlam çelik kadro ve klasik renkler, Peugeot bisikletlerinin maceracı kimliğini sembolize ediyor. Rahat sele üzerindeki kabartmalı logoyu, gidon tamamlıyor. Beyaz, turuncu veya yeşil renkleriyle sunuluyor.

 

Legend LC01 N7

LC01 N7 modelinde çelik bir kadro ve çatal bulunurken tasarımını doğrudan Peugeot bisikletlerinden alıyor. Aslan’ın üçlü zincir seti, modern teknolojinin gelmiş olduğu en son noktayı gözler önüne seren Shimano Nexus 7 kademeli arka dişli seti ile destekleniyor. Vites sistemi, durağan haldeyken de vites değiştirme imkanı sunduğundan durmayı ve ilk hareketi kolaylaştırıyor. Altın renkle sunuluyor.

 

Legend LC01 D7+

LC01 D7+, markanın geleneksel siyah ve beyaz tasarımıyla boy gösteriyor. Shimano imzalı 21 kademeli vites sistemiyle bu model şehir içi sürüşlerinin ideal yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. Öndeki dinamoya sahip aydınlatma birimi ve fosforlu parlak yan şeritli tekerlekler şehir içi sürüşlerini daha güvenli hale getiriyor. Mavi veya turuncu renklerle sunuluyor.

 

 

 

 

 

 

 

Peugeot Legend LU01 – Fixie - Şehir bisikleti

Şehir içi sürüşleri için tasarlanan LU01 sabit vitesli bir yapıya sahip. Bir ilk olmayan vites tipi 1885 yılındaki ilk Peugeot bisikletinde de benzer bir mimariyle kullanılmıştı. Turuncu rengiyle sunuluyor. Bisiklet son trendlerle gelenekleri harmanlıyor. Çelik kadroya sahip bisiklette 42 dişli bir zincir ve 8’li arka dişli kullanılıyor.

 

Peugeot Legend LR01 – Yol bisikleti

LR01, Peugeot’nun en ikonik bisiklet kadro tasarımıyla yollara çıkıyor. Atak ve kıvrak yapısıyla özellikle şehir çevresinde sürmek için ideal bir yapı sergiliyor. Çelik kadro ve yatay gidonuyla son derece konforlu ve manevrası kolay bir sürüş sağlıyor. Shimano imzalı 16 kademeli vites sistemiyle donatılan LR01 beyaz renkle sunuluyor.

 

Peugeot Legend : Çocuk bisikleti

Fransız marka, nesillerdir 2 ile 6 yaş grubuna yönelik bisikletler üretiyor. Çocukların ilk bisikleti olarak tasarlanan bu seri serbest dönen arka teker ve yan destek tekerleriyle çocukların ilk bisiklet deneyimini kolaylaştırıyor. Hafif ve güvenli alüminyum kadroyu V tipi frenler destekliyor. Çocuk bisikletleri 12, 14 ve 16 inç olmak üzere üç farklı boyutta üretiliyor.