Porsche, standart 718 modellerine göre daha hafif ve performanslı olan “T” modellerini tanıttı. 718 Cayman T ve 718 Boxer T ismini alan 718'ler, “S” versiyon ve standart versiyon arasında konumlanıyor.

Araçların tasarım cephesinde, 20 inçlik titanyum gri renkteki jantlar, ortadan çift çıkışlı egzozlar, gri renkteki dikiz aynaları ve hem iç hem de dışarıda yer alan “T” logoları göze çarpıyor.

Performans odaklı 718 T ailesinde hafiflik ve sürüş ruhunu harekete geçirmek adına detaylar yer alıyor. Kabinin orta bölümünde yer alan multimedya sisteminin yerine kapaklı bir saklama alanı yer alırken, kırmızı koltuk dikişleri, kırmızı kapı açma kolları ve koltukların başlık bölümünde 718 yazıları bulunuyor.

2.0 litrelik turbo benzinli ve ortadan motorlu üniteler ile 300 HP güç ve 380 Nm tork üretiyor. Bu modeller 6 ileri manuel veya 7 ileri çift kavramalı PDK şanzıman ile kombine ediliyor. PASM ismindeki spor şasiye sahip olan “T” versiyonları, standart modele göre 2.5 cm alçaltılmış bir yapıya sahip Bununla birlikte direksiyon üzerindeki buton üzerinden Normal, Sport, Sport Plus ve Individual sürüş modları  seçilebilen Sport Chrono Paketi ve gücü gerekli olan tekerleklere ileterek üstün viraj performansı sunan Tork Vectoring sistemlerine yer veriliyor.

718 Cayman T ve Boxster T modelleri İngiltere'de 63.000 euro ile 65.000 euro arasındaki fiyatlara sipariş üzerine satın alınabiliyor.