Porsche Panamera, makyajlı versiyonu ile tanıtıldı. Tasarımın yanında Panamera’nın güç ve şasisinde büyük güncellemeler kullanıcıları bekliyor olacak. Modeldeki değişimlere göz attığımızda. LED gündüz farları, tampon ve aerodinamik kriterlere de etki eden hava girişleri, yeni Panamera’daki ön yüzün baskın parçaları arasında. Arkada da yeni LED stop lambaları ve çerçevesinde bir modernizasyon söz konusu. 

Panamera operasyonunun en büyük dinamikleriyle daha çok teknik elemanlarda hissedilecek. Ailenin en üst noktasında konumlandırılan Turbo S’de kullanılan 4.0 litrelik twin-turbo sekiz silindir makine artık 625 beygir güç ve 820 Nm tork üretiyor. Bu da bir öncekine göre güç bazında 80, tork bazında ise 50 birimlik nitelikli bir artış demek. Motor bölümünde yapılan bu revizyonlar sayesinde artık Panamera ailesinin zirvesinde 0’dan 100’e hızlanma 3,1 saniyede tamamlanırken maksimumda 320 km/s hıza erişilebilecek.  


Ailenin diğer üyelerinden de tanıdığımız hibrit rozeti E-Hybrid, yeni model yılıyla birlikte Panamera 4S için de tercihler arasına ekleniyor. 2,9 litrelik twin-turbo V6 benzinli motor ve 135 beygir güç üreten elektrik motorunu üzerinde taşıyan bu paket, kombinasyonda 555 beygir güç ve 750 Nm torkla kullanıcılara hizmet edecek. Paylaşılan verilere göre 4S E-Hybrid, 0’dan 100’e hızlanmasını 3,7 saniyede tamamlarken maksimumda 290 km/s hıza erişebilecek. Saf elektrik menzili ise 54 kilometre olarak teknik tabloya yansıyor. Panamera GTS’de yer alan sekiz silindirli motor 20 beygirlik artışla 475 beygir güç ve 620 Nm tork üretecek. Panamera ve Panamera 4S’teki 2,9 litrelik motorun gücü ise 330 beygir dolaylarında yola devam edecek.