Tüm dünyada 60'dan fazla ülkede üretim tesislerine ve bağlı şirketlere sahip olan, boya ve özel ürünler endüstrisi alanında lider kuruluş olarak dikkatleri üzerine çeken PPG, Mükemmele Ulaşma Programı'na katılan tedarikçiler arasında, "iş ortağı" unvanıyla 2016 yılı Yılın Tedarikçisi ödülünü kazanan marka oldu. John Deere Tedarikçi Yönetimi, 1991 yılından bu yana tedarikçilerin gelişimini sürekli hale getirmek ve sağlıklı geri bildirimler almak adına Mükemmele Ulaşma Programı'na katılan tedarikçileri değerlendirmeye tabii tutuyor. Katılımcılar, kalite, maliyet yönetimi, teslimat, teknik destek ve geri bildirim gibi farklı kategorilerde gösterdikleri performans üzerinden not alıyor. 

Bütün operasyonlarında elektro kaplama, sıvı-toz boya ve ön işlem kimyasalları gibi ürün ve hizmetleri yüksek kalite standartlarından asla ödün vermeden hayata geçiren PPG’nin bu ödüle layık görülmesinde, araştırma-geliştirmeye verdiği değerle, sürekli değişim ve gelişime açık olması büyük önem taşıyor. Geniş bir endüstriyel kaplama ve renk yelpazesine sahip olan PPG, yüksek teknik uzmanlığı ve çözüm odaklı uluslararası müşteri destek ağı da başarısını taçlandırıyor.

John Deere Hakkında

Ağırlıklı olarak tarım ve çiftçilik araç ile ekipmanları üreten Deere&Company'nin temeli, 1837 yılında Amerika Birleşik Devletleri Illinois'te John Deere'in parlatılmış çelik bir pulluk icat etmesiyle atıldı. 180 yıldır yenilikçi tarım araçlarıyla çiftçilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen üretici, bugün traktör, biçerdöver, ilaçlama, balya ve pamuk toplama makinalarının yanı sıra ekskavatör ve dozer gibi birçok iş makinesi ile çiftçilik ekipmanları üretmektedir.

PPG Türkiye hakkında

Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran sayısız yenilikçi ürünün mucidi olan PPG, 1994 yılından bu yana Türkiye’de 100’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. PPG Türkiye; Otomotiv, Otomotiv Tamir, Endüstriyel, Havacılık, Marin, Koruyucu, Paketleme Boyaları çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde sunduğu endüstriyel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunar.