22-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan bu özel 1 haftalık program, tasarımcılara bir daha karşılamayacağınız fırsatlar sunuyor. Tasarım bölümlerinden yeni mezun olmuş veya otomobil üreten firmaların tasarım merkezlerinde çalışmakta olanlara yönelik olan bu program, tasarımcılara İtalyan otomobil dizaynının yaşayan en efsane isimleriyle tanışma ve onlardan öğrenme şansını sunuyor. Etkileyici görüşme serileriyle olağanüstü bir fırsat yakalayacak olan genç tasarımcılar, işi ustalarından öğrenmek ve onların düşüncelerini, uygulamalarını, öğretimlerini ve yaşam deneyimlerini özümsemek adına önemli adımlar atabilecekler.

Katılımcılar, program dahilinde FCA grubunun eski tasarım direktörü Lorenzo Ramacti önderliğinde Quattroruote’nin efsaneleşen test pistinde ikon haline gelmiş 25 İtalyan otomobil dizaynını da görme fırsatını yakalayacaklar. Programda konuşmacılar arasında Aldo Brovarone, W De Silva, Leonardo Fioravanti, Marcello Gandini, Roberto Giolito, Giorgetto Giugiaro, Flavio Manzoni, Filippo Perini, Bruno Sacco, Ercole Spada gibi önemli isimler bulunuyor.

Türkiye’den kısıtlı sayıda katılımcının kabul edileceği programa başvuru yapmak için http://academy.quattroruote.it/home-meet_the_masters.php adresinden başvuru formunuzu doldurabilirsiniz.