12’inci sırada başladığı yarışı 9’uncu sırada tamamlayan Nico Hülkenberg, ‘’Bugün güzel bir yarış çıkarttık. Birkaç sıra yükselmiş ve puan almış olmaktan dolayı mutluyum. Yarışta kalabilmek çok önemliydi. Başlangıçta pozisyon kaybetmemize rağmen yarışı 9’uncu sırada tamamlamak bugün elde edebileceğim en iyi sonuçtu. Carlos, yarışı 6’ıncı sırada tamamlaması, takıma önemli puanlar kazandırabilirdi. Genel olarak kazandığımız puanlarla Markalar Şampiyonası’nda güzel bir sonuç elde ettiğimizi söyleyebilirim. ’’ dedi.

Yarışı 8’inci sırada tamamlayan Carlos Sainz, ‘’İlk 3’te başladığımız yarışı 8’inci sırada bitirmiş olmak üzücü. Yarışın ikinci yarısında yaşadığımız sorunlar sebebi ile iki, üç saniye kaybettik. Takım için üzgünüm, daha iyi bir sonucu hak ettiğimizi düşünüyorum. Şimdi önümüze bakıp Avusturya yarışı için hazırlanacağız.’’ dedi.

Renault Sport Formula 1 Takım Direktörü Cyril Abiteboul, “Bu hafta sonunu uzun süre hatırlayacağım. Olumlu sonuçların yanı sıra taraftarın yaratmış olduğu atmosfer son derece güzeldi. Carlos’un başına gelen talihsizlikten dolayı hayal kırıklığına uğradığımızı söyleyebilirim. Hedeflediği sırayı elde edememiş olmasından dolayı üzgünüm. Nico ise normalden fazla zorlandı ve gerçek performansından uzak bir yarış çıkarttı. Tüm bu şanssızlıklara rağmen puan almayı başardık. Giderek güçleniyoruz, sadece 8 yarışta 2017’de elde ettiğimizden 5 puan fazlasını topladık. ” dedi.