Rent Go, sponsorluk kapsamında Kasımpaşa SK takımının araçlarını yeniledi.
Yüzde 100 Türk sermayeli araç kiralama şirketi olarak faaliyet gösteren Rent Go, 2021 sezonundan bu yana sponsoru olduğu Kasımpaşa SK’nın araçlarını yeniledi. Yeni araçların teslimat töreni takım yöneticileri ve profesyonel futbolcuların da katılımıyla Turgay Ciner Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.
Yüzde 98'lik müşteri memnuniyeti oranıyla araç kiralama sektöründe ilk üç sırada yer alan Rent Go, sponsorluk anlaşması çerçevesinde Kasımpaşa SK taraftarlarına özel indirimli fiyatlar sunmaya devam edecek.
Rent Go Hakkında
Rent Go, 100 yılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin en güvenilir ve önde gelen şirketlerinden biri olan Tunalar Şirketler Topluluğu'nun araç kiralama markasıdır. Yüzde 100 Türk sermayeli bir şirket olan Rent Go, Tunalar topluluğunun kurumsal otomotiv sektöründeki 30 yılı aşkın deneyimini, yenilikçi vizyonu ve uzman kadrosu ile birleştirerek, kısa sürede araç kiralama sektörünün lider oyuncularından biri haline gelmiştir.
Rent Go, yüzlerce kişilik uzman kadrosu ve Türkiye’nin dört bir yanındaki 62 kurumsal ofis ile daima müşterisinin yanındadır. Tamamı düşük kilometreli araç filosu ve geniş marka çeşitliliğiyle her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunan Rent Go, günlük kiralama hizmetinin yanı sıra Rent Go Filo markasıyla kurumsal şirketlere uzun dönem kiralama hizmeti de sunmaktadır.