20 Haziran akşamı, İstanbul Rolls Royce Motor Cars Kuruçeşme'de bir davet düzenlendi. Ev sahipliğini İstanbul Rolls Royce Motor Cars başkanı Artuğ Aysal ve marka müdürü Hilal Aysal'ın yaptığı gecede, cemiyet ve iş dünyasının önemli isimleri bir araya geldiler

Rolls Royce'un diğer yüzü olan Black Badge, daha koyu, iddialı ve lüksün yeni tanımı olarak karşınıza çıkıyor. Kurtarıcı Wraith gecenin ruhunu yansıtarak sürücüsüne eşlik eden eşsiz müttefik oluyor.

Güçlü ve çaba harcanarak yapılan dokunuşlar ile duygu ve duyumların dışa vurumu

boğazın kıyısındaki showroom ‘da son derece lüks siyah bir kulübe dönüştü.

Rolls Royce Motor Cars'ın kalıcı bespoke modellerinden olan Black Badge, hem görünüm hem de mühendislik bakımından özgün dönüşümün ilk ve en etkin olanlarından birisi.

Klasik anlamdaki forma tamamen arkasını dönmeden mühendislikten yoğun etkiler alarak farklı tarz üreten Rolls-Royce şekillenen tutkuları, mekanik sanat diliyle ifade ediyor.

Bu şekilde kurulan mutlak bir uyumu gözler önüne seriyor.

Wraith ve Ghost'un mevcut olan Black Badge sürümleri, bu aydan itibaren Türk koleksiyonerlerine teslim edilecek.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul'un sahibi olan Artuğ Aysal, Wraith Black Badge'i İstanbul'da tanıtırken şunları söyledi; "Black Badge Rolls-Royce markasının günümüz dünyası içinde yaşayan,çarpıcı ruhlarıyla hareket eden insanlara hitap eden bir yönü.

Black Badge ruhunu, şu anda Türkiye'de yaşamak sadece olağanüstü."

Rolls Royce'un coşkulu ruhu,daha koyu bir estetikle ön ızgara çevresinin, bagaj kapağının, alt hava girişindeki son işlemci ve egzoz borularının, daha koyu bir metale dönüşmesinde kendini gösteriyor.

Buna ek olarak, her Black Badge motorlu otomobilin ön, yan ve arkasındaki ünlü Double R rozeti, Rolls-Royce'un 'Black Badge' isimli natif gerçekliğe girmesiyle öne çıkıyor ve siyah zemin üzerinde gümüş halini alıyor.Rolls Royce, Black Badge modeli ile karakterinin daha koyu köşesine erişmeyi hedefledi ve markasının simgesini değiştirdi.

Rolls-Royce ‘’Black Badge’’ modelinde benzersiz kişisel tarz ve anlayışını yan yana getirirken, bu yenilikçi anlayış ile otomobil dünyasının ekolü olarak kalmayı sürdürüyor.