Yüce Auto Skoda, başarısını dünya çapında kanıtladı. Skoda markasının dünyadaki 103 distribütörünün 30’unun aday gösterildiği “2015 Yılın Distribütörü” organizasyonunda, Yüce Auto bütün ülkeleri geride bırakarak dikkatleri üzerine çekti.

Skoda tarafından global olarak ve yıllık düzenlenen organizasyonda Satış Sonrası Hizmetler kategorisinde “En İyi Distribütör Ödülünü” kazanan Yüce Auto, birincilik ödülünü alarak büyük bir başarı elde etti. Ödül kriterleri arasında ‘Araç başına parça ve işçilik satışı’, ‘Parça bulunabilirlik’, ‘İş tekrarı ve Müşteri Memnuniyeti’ gibi farklı sayısal ve kalitesel değerlendirmeler yer aldı.

Çek Cumhuriyeti, Prag’da gerçekleştirilen 2015 Yılın Distribütörü organizasyonunda ödülü Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Özkan Muti aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Senyücel, “2015 yılında Skoda olarak gerek satış ve gerekse satış sonrasında belirlemiş olduğumuz uzun vadeli planlar çerçevesinde başarılı bir yıl geçirdik. Bu başarımızı, 2016 yılında da devam ettirmek istiyoruz. Geçen yıl almış olduğumuz Teknik Ödül’den sonra bu yıl da Satış Sonrası Hizmetler alanında En İyi Ülke ödülünü almaya hak kazanmamız doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi oldu. Özellikle hizmet kalitemizi artırmaya yönelik süreçlerin iyileştirilmesiyle müşteri memnuniyetine yönelik yapmış olduğumuz çalışmaların sonuçlarını almaya başladık ve müşterilerimizin beklentilerini %100 karşılama yolunda hızlı adımlarla gelişim gösteriyoruz” dedi.

1989 yılından bu yana Türkiye’de Skoda distribütörlüğünü yürüten ve her geçen gün büyümeye devam eden Yüce Auto, son dönemde yaptığı yatırımlarla birlikte hizmet kalitesini artırdığını kanıtladı. Yüce Auto 2014 yılında da Best Development (En İyi Gelişim Gösteren Ülke) ödülünü alarak önemli bir başarıya imza atmıştı ve 2015 yılında “En İyi Distribütör Ödülünü” alarak bu başarısını taçlandırdı.