İlk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan Yeni Ibiza, Türkiye’de yılın üçüncü çeyreğinden itibaren, 4 ayrı donanım paketi ve benzinli-dizel motor seçenekleri ile satışa sunulacak.

Dört nesil ve 5.4 milyonu aşkın satış rakamının ardından, SEAT Ibiza’nın 5. nesli; ileri teknolojisi, çarpıcı dinamizmi, geliştirilmiş iç mekanı ve konfor yönünden geçirdiği iyileştirmeleri ile yollara çıkıyor. İspanyol markanın bu en ikonik modelinin alışıldık gençlik dolu, işlevsel, sportif ve rahat ruhu, bu kez yepyeni bir tarzla buluşuyor. SEAT’ın karakteristik DNA'sını yansıtan çarpıcı yeni tasarımı, bu kez daha rafine, heyecan verici ve modern çizgilerle birleşip, çok daha keskin ve sportif bir görünüm sunuyor.  

SEAT Türkiye dünya sıralamasında altıncı oldu !

Lansmanda konuştuğumuz Seat Türkiye Pazarlama Müdürü Tilbe Polat çarpıcı rakamlar verdi. Seat Türkiye’nin dünya satışları arasında Almanya, İspanya, İngiltere, Meksika, Fransa’dan sonra 6’ıncı sırada yer aldığını söyleyen Polat, iki yıl üstüste satışını en çok arttıran ülke olduklarını da belirtti. Halen satış performansı ile Seat’ın en büyük distribütörü olduklarını söyleyen Tilbe Polat 20 yılda toplam 60 bin adet İbiza satıldığını belirtirken bun satışın yüzde 63’ünü 40 yaş altı ve yüzde 56’sını da üniversite mezunlarından oluştuğunu sözlerine ekledi.  Polat, hedeflerinin en genç müşteri profiline sahip olmak olduğunu söyledi.   

Seat Türkiye Pazarlama Müdürü Tilbe Polat 

 

Yeni Birlik Gazetesi'nden alınmıştır