SEAT’ın, uygun fiyata satın alınabilecek güvenli ve kaliteli bir aile aracı hedefiyle geliştirdiği Toledo’ya sahip olmak, artık daha kolay. TDI ve TSI motor teknolojileri ve 7 ileri DSG şanzıman seçenekleriyle geniş bir model yelpazesi sunan Toledo, ileri güvenlik sistemleriyle de öne çıkıyor.

İleri güvenlik sistemleri

Bütün SEAT Toledo’lar için geçerli olan ABS, ESC, ASR, İkincil Çarpışma Freni, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Yorgunluk Tespit Sistemi’ni içeren ileri güvenlik paketi, sürücü ve yolcu ön-yan hava yastıkları ve perde hava yastıklarını kapsıyor. Bu özelliklere, Full LED Farlar, Ön Park Sensörü, KESSY Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, 6,5” Dokunmatik Ekranlı Medya Sistemi, Arka Görüş Kamerası, Ön Bölge Asistanı ve FULL Link Teknolojisi de opsiyonel donanım olarak eklenebiliyor.

550 litre bagaj hacmi

Çekici tasarım ve pratiklik özellikleriyle büyük ilgili gören Toledo ‘da geleneksel bagaj kapağı yerini büyük, geniş açılan bir arka kapağa bırakıyor. 2.602 milimetrelik nispeten uzun dingil mesafesi ferah alan duygusu ve tüm yolcular için bol miktarda bacak mesafesi temin ediyor. Bu boyutlar, otomobili konforlu ve ferah kılarken aynı zamanda, her türlü ihtiyaca cevap veren bagaj olanağı da sunuyor; 550 litrelik bagaj kapağının açılış açısı ve düşük yükleme eşiği yüklemeyi kolaylaştırıyor.

Dizel ve benzinli geniş motor seçenekleri

1.2 TSI 110 HP S&S, 1.4 TSI 125 hp DSG S&S, 1.4 TDI CR 90 hp S&S, 1.4 TDI CR 90 HP DSG S&S motor ve şanzıman versiyonlarının bulunduğu Toledo’nun, Style donanım paketli 1.2 lt TSI 110 HP modeline, 56 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlar ve sonbahara özel 1 bin 500 TL’ye varan tavsiye edilen takas indirim fırsatlarıyla sahip olunabiliyor.