Hız tutkunları tarafından büyük ilgi ile takip edilen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü etabı Yeşil Bursa Rallisi 23-24 Temmuz tarihleri arasında 41’inci kez BOSSEK tarafından düzenleniyor. Bursa Büyükşehir Belediye’sinin desteği ile düzenlenecek Yeşil Bursa Rallisi, ralli severlere heyecan dolu saatler yaşatacak.

Yoğun ilgi görmesi beklenilen Yeşil Bursa Rallisi 23 Temmuz Cumartesi günü saat 13:30’da Eker Meydan Alışveriş Merkezi önünden başlayacak. İlk gün İbrahim Yazıcı ve Mehmet Köprücü özel etabının ardından, saat 17:00’de eski BOSSEK Başkanlarından Selçuk Özsevinç anısına seyirci özel etabı geçilecek.

Yeşil Bursa Rallisi’nin ikinci günü 08:30’da yeniden direksiyon başına geçecek olan pilotlar kıyasıya mücadele edecek. İbrahim Yazıcı ve Mehmet Köprücü özel etaplarını ikişer kez geçecek olan ekipler, son olarak Red Bull avantaj etabında kozlarını paylaşacaklar. Toprak zeminde yarışacak ekiplerin finish noktası ise Crowne Plaza Bursa olacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ile Serkan Okan co-pilotluğunda yarışan Bıçakcıoğlu, CPM Yazılım ve Palamut Group ana sponsorluğunda Klass Magazin, A&S Transport katkılarıyla yer alacağı mücadele için; “Sezonun dördüncü etabı Yeşil Bursa Rallisi için hazırlıklarımızı tamamladık. Her etapta olduğu gibi bu yarışta da ekip olarak oldukça iddialıyız. Yarışmaktan keyif aldığım ve tanıdığım bir etap. Hedefimiz yine birincilik… Bursalı ralli severlerden de; 23-24 Temmuz tarihlerinde bizleri desteklemelerini ve bu güzel organizasyondan keyif almalarını bekliyorum.” dedi.