Yeni model atağıyla en dinamik markalar arasında üst sıralarda yer alan Skoda, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de dikkat çekiyor.

UNESCO Dünya Mirası Yolunda organizasyonuyla 500 amatör bisiklet sporcusu, 24-25 Eylül tarihleri arasında, Selçuk’ta bulunan Efes Antik Şehri’nden hareket ederek Bergama Akropol’e kadar olan 185 kilometrelik mesafeyi pedal çevirerek aşacak.

UNESCO Dünya Mirası listesine giren Türkiye’nin iki kültür varlığını birbirine bağlayacak olan organizasyonda Skoda, ulaşım sponsorluğunu üstleniyor. Organizasyonda Skoda, Superb, Octavia RS ve Fabia ile yol yardım ve güvenlik hizmeti verecek.

121 yıl önce bisiklet üretmeye başlayan ve başta 2004 yılından bu yana Tour de France olmak üzere dünyanın önde gelen bisiklet organizasyonlarına verdiği destek ile dikkat çeken Skoda, yakın zamanda Türkiye’de de Skoda bisiklet satışına başladı.

Skoda, UNESCO Dünya Mirası Yolunda organizasyonuna verdiği destek ile tarihi iki merkeze dikkat çekerken, Türkiye’de bisiklet kullanımının yaygınlaşması ve bir kültür haline gelmesine de yardımcı olmayı hedefliyor.