Skoda’nın şehirli SUV’si Karoq, Scout versiyonuyla yol dışına çıkmaya hazırlanıyor. Standart olarak dört tekerlekten çekiş sistemiyle satın alınabilecek otomobil, off-road odaklı donanımlarıyla diğer modellerden ayrışacak. Metalik arka tampona sahip Skoda Karoq Scout, karter muhafazası da bulunduracak. Standart halde 18 inç jant seçeneği sunacak otomobil, 19 inçlik jantlarla da satın alınabilecek.

Kaputunun altında 1.5 litre hacimli ve 150 bg güç üreten TSI benzinli veya 2.0 litrelik TDI dizel motorları taşıyacak SUV, dizel ünitelerde farklı güç seçenekleri sunacak. Giriş seviyesinde 150 bg güç sunan TDI motor, 190 bg’lik versiyonuyla da satın alınabilecek. 150 bg’lik dizel ünitenin ise sadece manuel şanzımanla kombine edileceği açıklandı.

İç mekanında da standart modelden ayrılan Skoda Karoq Scout, “Scout” etiketli koltuk döşemelerine ve kahverengi trim parçalarına sahip olacak. Otomobilin standart halde dijital bir gösterge ekranı ve kablosuz internet donanımlarıyla da satın alınabileceği açıklandı.