Yüzde 100 elektrikli Skoda
Frankfurt Otomobil Fuarı’nda şarjlı hibrit Superb iV, Superb Combi iV, Superb iV Sportline ve yüzde 100 elektrikli CitigoeiV modelleriyle dikkatleri üzerine topladı.
Skoda’nın Frankfurt’ta   sergilediği CITIGOeiV, markanın ilk tamamen elektrikli modeli olarak öne çıkıyor. Şehir için kullanım için kusursuz bir sıfır emisyonlu otomobil olan CITIGOeiV, 61 kW elektrik motoruna sahip ve lityum iyon bataryasıyla 265 kilometre menzil sunuyor. 40 kW DC hızlı şarj ile, sadece 1 saatte yüzde 80 kapasitesini doldurmak mümkün.
Skoda, 2025’te elektrikli araçların toplam satışın yüzde 25’ini temsil edeceğini tahmin ediyor. Bu hedefe ulaşmak için ise marka 2022’de Skoda iV ürün gamına 10 elektrikli model ekleyecek.
 
Monte Carlo ve CNG modelleri
Skoda motorsporlarındaki başarılı tarihini Monte Carlo modelleriyle taçlandırmaya devam ediyor. Sportif ve daha dikkat çekici tasarımların öne çıktığı Monte Carlo ailesine, Frankfurt fuarıyla birlikte Scala ve Kamiq de katılıyor. Efsanevi Monte Carlo Rallisi’nde birçok önemli galibiyetlere imza atan Skoda, 1936 yılında ilk kez Monte Carlo ismini taşıyan bir limitli model çıkarmıştı.