Türkiye pazarında bu yıl satışına başlanacak SCALA modeli, daha satışa sunulmadan hem filo hem perakende pazarına iddialı bir giriş yaparak gücünü göstermiş oldu. Bu teslimat ile SCALA modelinin Türkiye’deki ilk kullanıcısı Abdi İbrahim saha ekibi olacak. Abdi İbrahim’e yeni araçları İstanbul bölgesi teslimatı Abdi İbrahim CFO’su Mustafa Derman, Abdi İbrahim Yöneticileri ile Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar’ın katılımı ile İntercity tesislerinde gerçekleşti.  
 

“Marka tarihinin en büyük teslimatı”

Abdi İbrahim’e gerçekleştirilen bu dev teslimatın, ŠKODA markasının dünya çapındaki filo satışları arasında tek seferde yaptığı en büyük teslimat olduğunu hatırlatan Yüce Auto-ŠKODA Genel Müdürü Zafer Başar “Yüce Auto olarak markamız için tarihi bir dönem yaşıyoruz. Abdi İbrahim’e gerçekleştirdiğimiz bu teslimatın marka tarihinde bir ilk olmasının yanı sıra, Türkiye’de henüz satışına başlamadığımız SCALA modelimiz olması ve çok yüksek adetlerde teslimat yapılması bizim için ayrıca önem taşıyor. Filo pazarındaki iddiamızı daha da güçlendirecek olan SCALA modeli ilk kez Türkiye yollarına çıkıyor ve ilk kullanıcıları da Abdi İbrahim’in saha ekibi olacak. Yaşadığımız bu zorlu süreçte sağlık sektörünün önemini bir kez daha gördük. Biz de Türkiye ekonomisine ve ilaç sektörüne ileri teknoloji yatırımları, istihdam ve sağladığı katkılarla liderlik eden Abdi İbrahim’e çözüm ortağı olduğumuz için çok mutluyuz. Abdi İbrahim’e, markamıza güvenerek Türkiye pazarına yeni sunulan SCALA modelimizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 SCALA, Türkiye Pazarına İddialı Bir Giriş Yaptı

Türkiye pazarında hatchback segmentindeki en iddialı modellerden biri olacak SCALA, yeni tasarım dili ve yüksek teknolojik özellikler sunarak markanın ileriye doğru attığı büyük adımı temsil ediyor.

 ŠKODA’nın dinamik hatlarıyla büyük beğeni toplayan VISION RS konseptinden ilham alarak geliştirilen SCALA, hem ailelerin hem de dinamik sürüşü seven kullanıcıların tercihi olacak. Yüksek verimliliğe sahip geniş motor seçenekleriyle sunulan SCALA için Abdi İbrahim’in tercihi DSG şanzımanla eşleştirilen 115 HP güç ve 250 Nm tork üreten 1.6 litre TDI motor oldu. Premium donanıma sahip araçlar akıllı telefon bağlantı özelliklerinden şık tasarıma kadar lüksü ve konforu bir arada sunuyor.

 Bununla birlikte Abdi İbrahim’in bir diğer tercihi 353 adetlik SUPERB ise 120 HP güce sahip 1.6 TDI motorlu DSG şanzımanlı Prestige donanımlı araçlar oldu.