İlk kez Cenevre’de sergilenen hibrit OCTAVIA RS iV, siyah ızgarası, dinamik tasarımı ve arkada yer alan Aero Flap’leri ve siyah difüzör ile RS ailesinin bir üyesi olduğu ilk bakışta gösteriyor. SKODA Cenevre’de RS modeliyle sürdürülebilir geleceğin altını çizerken aynı zamanda KAMIQ SCOUTLINE versiyonunu da tanıtacak.

Siyah alaşım jantlar ise, kırmızı fren kaliperler ile tamamlanıyor. Sedan versiyonda siyah RS spoyleri yer alırken, COMBI de ise gövde rengi tavan spoyleri bulunuyor. RS’in siyah ağırlıklı kabininde ise kontrast yaratan dikişler, spor koltukları ve çok fonksiyonlu deri spor direksiyon öne çıkıyor.

RS, dinamik performansını şarjlı hibrit güç ünitesinden elde ediyor. 1.4 TSI benzinli motor ve 85-kW elektrikli motoru toplamda 245 HP ve 400 Nm tork üretiyor. Ayrıca 30 g/km civarında CO2 emisyonu olacak.

Bununla birlikte OCTAVIA RS tamamen elektrikli sıfır emisyonla modda 55 kilometre kadar yol kat edebiliyor. RS modelinde yer alan spor süspansiyonlar ise dinamik bir sürüş sağlıyor.

 SKODA, Cenevre Otomobil Fuarı’nda KAMIQ SCOUTLINE ile bir başka prömiyere daha imza attı. Bu otomobille birlikte ŠKODA, ilk kez bir SUV modelinde SCOUTLINE versiyonu satışa sunacak.

 

KAMIQ SCOUTLINE mat siyah çamurluk korumaları, gümüş gövde parçaları ve tercihe göre 17 yada 18 inç alaşım jantlarıyla cesur bir şehir SUV’u profiline sahip.

SKODA KAMIQ SCOUTLINE’ın geniş kabininde de ahşap detaylar, krom hava kanalları ve siyah renkli bir tema yer alıyor. SCOUTLINE’a özel olarak döşemeler nefes alan ThermoFlux kumaş ve Suedia mikrofiberden üretildi. Ayrıca kullanıcılar, siyah iç tavan rengi de tercih edebilecekler. KAMIQ SCOUTLINE, 90-150 HP güç üreten farklı motor seçenekleriyle satışa sunulacak.