Yapılan testte 2023 model Skywell ET5 LR,iki mükemmele yakın puanla birlikte dört mükemmel puan elde etti. Genel istatistiklere göre  ADAS bölümünün toplam puanı 48, test puanı 47,423 ve puanlama oranı yüzde 98,97 oldu. Skywell ET5 LR, yandan kiriş çarpma testinde ise 13,764 puan elde etti. Bu sonuçlara göre otomobil C-NCAP test sonuçlarından 5 Yıldız, hatta 5+ Yıldızla ile güvenlik alanındaki gücünü kanıtladı.
2023 model Skywell ET5 LR, kalan iki mükemmele yakın puanla birlikte dört mükemmel puan elde etti. Genel istatistiklere göre ADAS bölümünün toplam puanı 48, test puanı 47,423 ve puanlama oranı yüzde 98,97 oldu. Skywell ET5 LR, yandan kiriş çarpma testinde ise 13,764 puan elde etti. Uzman yorumları ve analizlerin ardından Skywell ET5 LR, C-NCAP test sonuçlarından 5 Yıldız, hatta 5+ Yıldızla değerlendirildi.
Çin Otomotiv Teknolojisi ve Araştırma Merkezi tarafından Tianjin'de düzenlenen basın toplantısında, otomotiv güvenliğinin yeni trendleri hakkında bilgiler verildi. Toplantının ana teması ise "Skywell araçlarda yapılan yenilikler ve güvenlik tarafındaki geliştirmeler" oldu. Toplantıda, Skyworth’un üreticisi olduğu 2023 model Skywell ET5 LR için yeni C-NCAP 5 Yıldız test sonuçları da geniş kapsamlı olarak açıklandı. Uzmanlar, test sonuçlarını değerlendirdi ve Ulu Motor ve Skywell Türkiye CEO’su Mahmut Ulubaş da, Skywell Kurucu Ortağı ve CEO’su Wu Longba ile birlikte toplantıya katılarak düşüncelerini aktardı.
Skywell ET5 LR ‘nın 2023 Modeli: Güvenliği Yeni Bir Seviyeye Taşıyor
Skyworth'un otomobil tarafında da her zaman önem verdiği güvenlik, 2023 model Skywell ET5 LR’nın donanım ve yazılım güncellemeleri ile daha da ileriye taşınmış oldu. Yeni nesil Skyworth ürünlerindeki bu güvenlik iyileştirmelerini göstermek amacıyla, araç Çin Otomotiv Teknolojisi ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen C-NCAP testine tabi tutuldu ve bu testten 5+ Yıldız aldı.
C-NCAP 2021 -Otomatik acil fren sistemi; araçtan araca (AEB CCR), araçtan yayaya (AEB VRU_Ped), iki tekerlekli araç (AEB VRU_TW), şerit takip yardım sistemi LKA ve insan-makine etkileşim sistemi HMI gibi test projelerini kapsıyor. Ayrıca isteğe bağlı denetim projeleri kapsamında kör nokta izleme aracından araca BSD C2C, kör nokta izleme aracından iki tekerlekli araca BSD C2TW, şeritten çıkma uyarısı LDW ve Hız yardım sistemi SAS dahil olmak üzere farklı testlerini de içeriyor.
 Skyworth: Mükemmel Güvenlik Derecelendirmesi ve Liderlerin Yorumları
2023 model Skywell ET5 LR, kalan iki mükemmele yakın puanla birlikte dört mükemmel puan elde etti. Genel istatistiklere göre ADAS bölümünün toplam puanı 48, test puanı 47,423 ve puanlama oranı yüzde 98,97 oldu. Skywell ET5 LR, yandan kiriş çarpma testinde ise 13,764 puan elde etti. Uzman yorumları ve analizlerin ardından Skywell ET5 LR, C-NCAP test sonuçlarından 5 Yıldız, hatta 5+ Yıldızla değerlendirildi. Bu C-NCAP & testinin sonuçları Skyworth araçlarının güvenlik konusundaki gücünü de ortaya koyuyor.
Skywell Kurucu Ortağı ve CEO’su Wu Longba, Skyworth'un araştırma yaklaşımını ve aktif-pasif sürüş güvenliği alanındaki ileri görüşlülüğünü paylaştı. Wu Longba, güvenliğin Skyworth'un otomobil üretimindeki temel öncelik olduğunu ve buna her zaman bağlı kaldıklarını belirtti. Skywell Türkiye CEO’su Mahmut Ulubaş da bu yeni güvenlik ödülünün Skywell'in müşterilerini ne kadar önemsediğinin bir göstergesi olduğunu ifade etti.
 Müşteri güvenliği ve ürün kalitesinin önemine odaklanan
Skywell Türkiye CEO'su Mahmut Ulubaş, "Bu yeni güvenlik ödülü, Skywell’in müşterilerine sunduğu güvenlik garantisinin açık bir kanıtıdır. Hem Türkiye'de, hem de Avrupa'daki 15 ülkede distribütörlüğümüz bulunuyor ve bizim için araçlarımızı kullananların güvenliği ve memnuniyeti her zaman birinci öncelik olmuştur. 5 Yıldızlı sonuçlar, markamızı daha ileri bir seviyeye taşıyacak ve müşterilerimizi daha fazla memnun edecektir” dedi.
Skyworth, model belirleme aşamasında kullanıcı ihtiyaçlarına ve kullanım senaryolarına odaklanarak ürün geliştirme doğrulama sürecini yürütüyor. Bu süreç, geniş çaplı CAE analizleri ve testleri, çok boyutlu hesaplamalar, çok senaryolu test doğrulamaları, farklı koşullarda kalibrasyon ve sayısız üretim girdisi ile kalite güvence değerlendirmelerini içeriyor. Bu titiz süreçler, istikrarlı, güvenli ve güvenilir araçlar üretmeyi hedefliyor.
Skyworth’un C-NCAP testinden 5+ Yıldız alması, tüm tüketicilere karşı Skyworth'un mükemmel bir taahhüdünü temsil ediyor. Bu, sadece Skyworth'un güvenlik ve kalite konusunda bir teyidi değil, aynı zamanda geçmişteki bir başarıdan ziyade gelecekteki bir yol gösterici niteliğini de taşıyor. Skyworth, ürün kalitesi ve güvenli sürüş konusunda asla geri adım atmayacak, ve sürekli geliştirmeler yapacak. Bu şekilde, 5 Yıldız sonuçlar, marka bilinirliğine ve imajına olumlu bir katkı sağlayarak, markayı daha ileri bir noktaya taşıyacak.