Ulu Motor ile Türkiye, Doğu Avrupa ve Balkanlar’da gücünü artıran Skywell, Skyhome EV modelini tanıttı. Sedan gövde yapısına sahip, yenilikçi teknolojilerin yanı sıra güvenlik ve konfor odaklı özellikleriyle de ön plana çıkan araç, kullanıcılarına lüks bir konfor vaat ediyor.

Sedan Coupe Formunda Yeni Tasarım Dili

AR-GE tarafında çok ciddi çalışmalar yürüten Skywell, yeni nesil araçlarına bir yenisini daha ekledi. 10 dakikalık şarj ile 500 km’ye yakın menzil sunan ve sedan formunda olan Skywell Skyhome EV, gizli kapı kolları, elektronik dikiz aynaları ve rüzgâra karşı dirençli büyük çaplı jantlarıyla, aerodinamik verimliliğe katkı sağlıyor. Yeni model, parmak izi algılama, kapı açmak için yüz tanıma, cep telefonu kontrolü gibi benzersiz çözümlerle de ileri teknolojisini ortaya koyuyor.   

Ev Televizyonuna Bağlanabiliyor

Tavana entegre ettiği televizyon sayesinde ev konforunu yaşatacak olan Skywell Skyhome EV, 21 hoparlörlü ses sistemiyle benzersiz bir kabin içi deneyim vaat ediyor. Kapılarda, direksiyonda ve hoparlörlerde kullanılan ortam aydınlatmaları iç mekâna hareket ve modernlik katıyor.

Güç Elektroniğinde Çağı Yakaladı

Güç elektroniğinde çağı yakalayan Sykwell, tasarım tarafında batı ve Çin klasmanına yaklaşırken, Skywell Skyhome modeliyle, tek veya çift motorlu dört tekerlekten çekişli olmak üzere iki farklı versiyon halinde görücüye çıktı.  2025 yılında satışa sunulması beklenen araçla birlikte Sykwell, Türkiye’de hedeflediği ivmeyi yakalayarak model sayısını artırmayı hedeflerken Avrupa’da güçlü kalmayı sürdürmeyi amaçlıyor.

Türkiye’de Yatırım ile 3 Yeni Model

Skyworth Grubu, otomotiv alanında Avrupa’daki yatırımlarını Ulu Motor ile birlikte Türkiye’de yapılandıracağını açıklamıştı. Bunun yanında Avrupa’da gelecek yıl 3 yeni model sunmayı planlayan grup, Türkiye’deki yatırımı ile ekosistemin var olmasında katkısını ve Avrupa’da kalıcı olduğunu göstermektedir.