Görsel olarak WRX S4, STI Sport R donanım seviyelerinin farklı far grafikleri, bagaj kapağındaki S4 rozeti ve ızgara ile bagaj kapağındaki kırmızı STI rozetleri ile ayırt edilebilir. Ayrıca model dört kapılı bir sedan olmasına rağmen bir arka sileceğe sahip. 

Bu küçük ayrıntıların dışında, WRX S4, ABD'ye özel WRX ile aynı görünüyor. Ralliden ilham alan bir görünüm ile çamurluklar, tamponlar ve yan marşpiyelerdeki boyanmamış plastik kaplamayı koruyor. Otomobil, Solar Orange Pearl, Sapphire Blue Pearl, Ateşleme Kırmızısı ve Seramik Beyaz dahil olmak üzere çeşitli yeni renklerde opsiyonlanabiliyor. 

Yeni model süet Recaro ön koltuklar, kabinin her tarafında kırmızı dikişli deri yamalar, karbon görünümlü süs parçaları ve alüminyum pedallara sahip. Teknoloji açısından, STI donanımı, Starlink bilgi-eğlence sistemi için 11,6 inç dokunmatik ekrana  ve Japon pazarına özgü yeni 12,3 inç dijital gösterge grubuna sahip. Yeni EyeSight X sürüş yardım teknolojisini ve orta konsolda sürücüye bakan bir kamerayı içerir.