Haziran ayında Türkiye’de en fazla satılan dördüncü C-SUV olan TIGGO 7 PRO, segmentinin en önemli lider adayı olduğunu gösterdi. Donanım, işçilik ve konfor açısından C-SUV segmentinin amiral gemilerinden biri olan Chery TIGGO 7 PRO, buna rağmen son derece uygun ve rekabetçi fiyat politikası ile kullanıcıları kendine çekiyor. Yapılan müşteri anketlerine göre TIGGO 7 PRO sahiplerinin yüzde 80’i, ya üst sınıf SUV almayı planlayan ya da otomobilini değiştirmek isteyen sedan otomobil kullanıcılarından oluşuyor.
Otomotiv dünyasında yaşanan değişim, sektörde rekabetin kurallarını değiştirdi. Küresel teknolojik gelişmeler ve akıllı çözüm dalgasıyla birlikte otomobil endüstrisinin rekabet kuralları adeta yeniden yazılıyor. Sadece daha akıllı ve daha konforlu ürünler pazarda kendine yer edinebiliyor ve tüketiciler için otomobil satın almada ilk tercih olabiliyor.
Türk tüketicisinin beğenisini kazandı!
Çin’in en büyük otomotiv ihracatçısı olan Chery, uzun süredir otomobil kullanıcılarına küresel çapta yüksek teknolojili ve üst düzey kaliteye sahip ürünleri sunmaya odaklandı. Bu modellerden biri olan iddialı C-SUV Chery TIGGO 7 PRO, Türkiye pazarında üstün akıllı teknolojisi ve zengin donanımları sayesinde kısa sürede müşterilerin ilgisini ve beğenisini kazanmayı başardı. Bunun net bir göstergesi olarak TIGGO 7 PRO, haziran ayında gerçekleştirdiği 1.419 adetlik satışla C-SUV segmentinde dördüncü sırada yer aldı ve C-SUV segmentinin lideri olma yolunda da önemli bir adım atmış oldu. Lansmanından itibaren sadece 4 ay gibi kısa bir süre içinde böyle bir başarıya ulaşan Chery, ürün ailesinin üstün özellikleriyle rakiplerinden ayrışmasını bildi.
Yeni bir seyahat deneyimi sunuyor!
 
 
TIGGO 7 PRO kabin temasıyla bile, sahip olduğu ileri teknolojiyi hissettirmeyi başarıyor. Kokpitteki 12,3 inçlik tam ekran LCD gösterge, 7 inçlik LCD gösterge ve 10,25 inçlik ultra net merkezi kontrol ekranından oluşan üç ekranlı yapı, lüks ve teknolojinin uyumlu birleşimini temsil ediyor. Ayrıca merkezi kontrol ekranı havada süzülen tasarımıyla lüks duygusunu daha da güçlendiriyor. Ekran, gelişmiş çözünürlük ve dokunmatik geri bildirim düzeyine de sahip. Kullanıcıların eğlence ve pratiklik gereksinimlerini; klima, sunroof, müzik, navigasyon ve benzeri işlevler için sesli kontrol özelliği karşılıyor. TIGGO 7 PRO, tamamen yeni bir seyahat deneyimi ve gelişmiş bağlantı özellikleri için teknolojiden güç alıyor. Akıllı otomobil döneminin kapılarını aralayan TIGGO 7 PRO; anahtarsız giriş, tek tuşla çalıştırma, elektrikli katlanır yan aynalar, elektronik vites seçicisi, EPB ve AUTOHOLD, yüksek çözünürlüklü geri vites görüntüleri, 360 derece panoramik görüntüler ve kablosuz şarj gibi birçok akıllı teknolojiyi kullanıma sunuyor. Böylece kullanıcıların sürüş gereksinimlerini en iyi şekilde karşılıyor ve sürüşü daha rahat ve konforlu kılıyor.
1500 litreye varan bagaj hacmi!
Chery TIGGO 7 PRO, mimari ve genel gövde yapısıyla kullanıcılara konforlu bir sürüş deneyimi vadediyor. 4500 mm uzunluk ve 2670 mm aks mesafesi ile ferah bir iç hacmin işaretlerini veren TIGGO 7 PRO, 5 kişilik kullanımda 475 litrelik bagaj hacmi sunuyor. Farklı kullanım gereksinimlerini karşılamak üzere arka koltukların katlanmasıyla bu hacim 1500 litreye kadar ulaşıyor. TIGGO 7 PRO, 6 yönlü elektrikli ön koltuklar ve koltuk ısıtması ile sürücüye gelişmiş bir konfor ve rahatlık seviyesi sağlıyor. Koltuk minderi kalın yan desteklere, koltuk sırtlığı ise güçlü yan desteklere sahip. Bu ergonomik tasarımın da katkısıyla ister günlük işe gidiş-gelişler isterse de uzun soluklu yolculuklar olsun TIGGO 7 PRO rahat ve keyifli bir seyahat deneyimi yaşatıyor.
 
Üst düzey SUV’ların yerini aldı!
Chery TIGGO 7 PRO, donanım, işçilik ve konfor açısından C-SUV segmentinin amiral gemilerinden biri olsa da son derece uygun ve rekabetçi fiyat politikası ile kullanıcıları kendine çekiyor. Yapılan müşteri anketlerine göre TIGGO 7 PRO sahiplerinin yüzde 80’i, ya daha üst sınıf SUV almayı planlayan ya da otomobilini değiştirmek isteyen sedan otomobil kullanıcılarından oluşuyor. Teknolojide standartları belirleyen Chery, Türkiye pazarının gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayan TIGGO 7 PRO ile hem akıllı teknolojiye hem de özel ve konforlu donanımlara sahip güçlü ve güvenli bir çözüm sunuyor.