İstMarina AVM’de düzenlenen Tiny House sergisi, minimalist bir yaşam tarzını seçmek isteyenler için farklı bütçelere hitap eden değişik boyut ve donanımlardaki Tiny Houseları detaylı inceleme fırsatı sundu.

 “İmar sorununa Tiny House çözümü”

Tiny House yasal olarak karavan ruhsatlı, plakalı ve 4x4 araçla çekilebilen tekerlekli bir yapı olduğundan, imar izni gerektirmeksizin istenilen imar planındaki arsaya kolaylıkla konulabiliyor.

 Küçük fakat daha verimli kullanılan mekanlarda sade ve ekonomik bir yaşam sağlıyor. Tiny House seçenekleri bir evde bulunması gereken tüm konfora sahip. Yaşam alanları, asma katlarıyla en fazla 35 metrekare büyüklüğe kadar çıkıyorlar.  İsteğe bağlı olarak bu evler çamaşır makinası, tv, mutfak ve banyo donanımları ile satın alınabiliyor.

 Özgür Ruhların Yeni Trendi: Offroad Karavanlar

Klasik karavanlardan farklı olarak insan kalabalığından uzaklaşma imkanı sağlayan Offroad Karavan konseptinde pek çoğu Türkiye'de ilk defa görücüye çıkacak 8 markanın farklı ihtiyaçlar için ürettiği modeller 25-27 Mart tarihleri arasında İstMarina AVM’de sergilenecek.  

 Aynı tarihlerde dıştan takma motorlu 4-6 metre arası farklı marka ve özelliklerde tekneler de yer alacak.