Tofaş, uluslararası arenada almış olduğu ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor. Son olarak Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nde 3 farklı ödüle layık görülen Tofaş, dünyanın en prestijli uluslararası iş ödüllerinden “The Stevie Awards for Great Employers”da 1 altın, 3 bronz olmak üzere 4 ödül almaya hak kazandı.

Tofaş’ın tüm değer zincirine eğitim ve gelişim fırsatı sunan Tofaş Akademi, yurtiçi ve yurtdışında ödüllendirilmeye devam ediyor. Son olarak Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nde 3 farklı ödül birden almaya hak kazanan Tofaş Akademi, bu kez de dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen “The Stevie Awards for Great Employers” tarafından ödüllendirildi.

Tofaş Akademi’nin servis teknik uzmanları için hazırladığı eğitim ve gelişim programı “Servis Teknik Uzmanı Gelişim Programı”, “Teknik Eğitim” kategorisinde altın madalya alırken, Fiat Egea’nın seri üretiminin başlaması amacıyla 3.000 insan kaynağının 6 ayda doğru oryantasyon ve eğitim programları ile işe hazır hale getirilmesine yönelik kurgulanan çalışması da “Yeni Çalışan İşe Alım Başarısı” kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. Satış danışmanı gelişim programı “Satış Akademisi” ve davranışsal gelişim programı “Deneyim Çemberi” programları da bronz ödüle layık görülen diğer programlar arasında yer aldı.