Dünya çapında birçok motorsporları organizasyonunda global anlamda Türkiye'yi temsil eden ve büyük başarılarla sürekli iddiasını ortaya koyan Toksport WRT, Balkan Ralli Şampiyonası’nın beşinci ayağı olan Sliven Rallisi'nde önemli bir başarıya imza attı. Asfalt zeminli Sliven Rallisi'nde kıran kırana bir mücadelenin oyuncusu olan Toksport WRT pilotları Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, genel klasmanda yarışı ikinci tamamlayarak şampiyonadaki iddiasını artırdı. 

Kurulduğu ilk günden bu yana, birçok motorsporları organizasyonunda global anlamda Türkiye'yi temsil eden ve önemli başarılarla iddiasını defalarca ortaya koyan Toksport WRT, bu yıl 37'inci kez gerçekleştirilen Sliven Rallisi'nde değerli puanlar kazandı. Toksport WRT pilotları Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz, Bulgaristan'ın Sliven şehrinde gerçekleştirilen zorlu mücadelede, yarışı genel klasmanda ikinci tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. 

Yarış sonrasında Orhan Avcıoğlu, "Balkan Ralli Kupası hedefimiz için iyi puanlar aldık ve şampiyonada iddiamızı sürdürüyoruz. Bütün yarış, podyumun ilk üç sırası için çetin bir mücadeleye sahne oldu. Yarışın üç etapta en iyi zamanı yapsak da ilk gün yanlış lastik seçimi ile kaybettiğimiz zamanlar sebebiyle yarışı ikinci olarak tamamladık. Ancak Bulgaristan’da yabancı rakiplerimize karşı yine bayrağımızı gururla podyuma taşıdık. Balkan Ralli Kupası için bir sonraki yarışımız Sırbistan Rallisi." şeklinde konuşarak Sırbistan Rallisi için hedeflerinin podyum olduğu sinyalini verdi. 

Balkan Ralli Şampiyonası'nın 6'ıncı ayağı olan ve bu yıl 50'ncisi düzenlenen Sırbistan Rallisi, 22-24 Eylül tarihleri arasında, Sırbistan'ın batısındaki Uzice bölgesinde, asfalt zeminli parkurlarda gerçekleşecek.