Dünyadaki otomobil sektörüne yön veren yayınlardan TopGear dergisi, Adam Medya bünyesine katıldı. Şu anda İngiliz Health&Fitness dergisini yayınlayan ve otopark.com portalına ortak olan Doğan Kabak ve ekibi tarafından hazırlanacak TopGear, yeni yüzüyle Haziran ayında bayilerde olacak.

Yaklaşık 24 yıldır İngiltere’de yayınlanan TopGear dergisi ayrıca Almanya, İtalya, Avustralya, Bulgaristan, Hırvatistan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Finlandiya, Hong Kong, Kore, Latviya, Litvanya, Malezya, Singapur, Orta Doğu Bölgesi, Hollanda, Norveç, Filipinler, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Güney Afrika ve Tayland gibi 25 farklı ülkede daha yayınlanıyor. Ülkemizde ise 5 yıldır yayınlanan TopGear şimdi çok daha farklı bir formatta, erkek lifestyle dergileri kadar iddialı içeriğiyle ve dijital ortamda da otopark.com’um gücünü arkasına alarak Türkiye’deki otomobil dergisi kültürünü daha büyük kitlelere yaymayı hedefliyor.

Eğlenceli yazı dili, karşılaştırmaları, yol hikayeleri ve erkeklerin ilgisini çekecek her konuya yer verdiği sayfalarıyla ünlü olan TopGear ayrıca TV programındaki sunucuların yazıları ve testleriyle birlikte okuyucuya tam bir paket sunacak. Tüm bunların yanında tekstil ürünlerinden, saatlere, teknolojik ürünlerden aksesuarlara kadar birçok farklı bölüm de TopGear’da yer alacak.

Karşılaştırmalar, testler, yol hikayeleri ve diğer içerikler de bugün yıllık 2 milyonu aşan tekil ziyaretçisiyle büyük bir aile olanotopark.com’un hem internet sitesinde hem de youtube kanalında yayınlanacak. Derginin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yönetmeni Doğan Kabak, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ise Bora Eriş olacak.