Toyota, global olarak yayınlanacak reklam filmini ilk kez bir Türk Reklam Ajansı olan Alameti Farika’ya yaptırdı. Reklam filminin Alameti Farika tarafından çekilmesinde, Avrupa’da da büyük yankı bulan Yeni Hilux reklam filminin başarısı önemli rol oynadı.

Alameti Farika tarafından çekilen filmde Boney M’in dillerden düşmeyen “Daddy Cool” şarkısı fon müziği olarak reklama coşku ve hareket kattı. İki çocuklu bir babanın işinden çıkıp çocuklarını okuldan alması öncesinde ve sonrasında sokaktaki insanların Corolla’nın ritmine dahil olmasını anlatan global reklam filmi, müzik ve dansın verdiği coşkusunu başarılı bir şekilde yansıtıyor. Yenilenen Corolla reklam filmi Türkiye ile birlikte İsrail, Polonya, Macaristan ve Çek Cumhuriyeti’nde yayınlanmaya başlarken, kısa bir süre sonra yakında pek çok Avrupa ülkesinde de gösterilecek.

Premium ve çok daha prestijli bir görünüme kavuşan Corolla’nın reklam filmi “Yeni Cool Yeni Corolla” adını taşıyor. Toyota Motor Avrupa ve Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. tarafından Alameti Farika Reklam Ajansı’na sipariş edilen filmin çekimleri 5 gün sürdü. 150 kişilik bir ekibin çalıştığı reklam filminde Maslak, Göktürk, Ataşehir, Levent ve Sarıyer’deki mekanlar kullanıldı. Yönetmen koltuğunda Bertan Başaran’ın oturduğu reklam filmde, Görüntü Yönetmeni olarak Ricardo Pirates görev aldı.