Toyota Plazalarda test sürüşü yapan 1 kişi, “Test Sürüş Günleri ve Hafta Sonu Şenliği”nin en şanslısı olacak. Toyota’nın tüm plazalarında düzenlenecek test sürüş günlerine katılıp kaydını yaptıranlar içinden bir şanslı kişi Milli Piyango İdaresi’nin izni ve noter huzurunda yapılacak çekiliş ile Fransa biletini cebine koyacak. Bir kişinin, çift kişilik Fransa seyahati kazanacağı çekilişin sonuçları 25 Aralık 2015 tarihinde açıklanacak.
Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla 5 bin TL indirimle, 52 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, belirlenen Toyota modelleri için Aralık ayına özel kampanyalar Toyota Plazalar’da herkesi bekliyor olacak. 
Yeni Auris, Yeni Avensis ve Adını “efsaneler” arasına başarıyla yazdıran Yeni Hilux’ın yanı sıra, şehir içi yolların vazgeçilmez otomobili Yaris ve çevreci Yaris Hybrid,  1,6 lt dizel motor seçeneği bulunan Verso ve her türlü arazi şartlarına gösterdiği uyumu kadar kent yollarının da vazgeçilmezi RAV4’ü test etmek, yakından tanıma fırsatı bulmak ve fırsatlardan yararlanmak için 12-13 Aralık tarihlerinde Toyota Plazalara uğramanız yeterli olacak.