Turizm şirketlerinin yeni yatırımlarla filolarına büyütmeye gitmesiyle birlikte tercih sebebi olan TEMSA,  Şehiriçi ve personel taşımacılığının önde gelen firmalarından Turex Turizm’in filosuna 20 adet Prestij SX ekledi.

 2021’DE DE YATIRIM TERCİHİ TEMSA OLACAK

Teslimat sırasında açıklamada bulunan Turex Turizm Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Celal Kalkan, “Turex Turizm olarak hizmet ve yatırımlarımızda en büyük önceliğimiz mutlak kalite ve yüksek standartlardır. TEMSA bu noktada önemli paydaşlarımızdan biri. Araçların işletim sürecinde özellikle düşük yakıt tüketimi, finansman koşulları ve satış sonrası hizmetleri tercih sebeplerimizin başında geliyor. Yılın son ayında teslim aldığımız araçlarla birlikte filomuzdaki Prestij SX sayısını 175’e çıkardık” dedi. 2021 yılında da yeni araç yatırımı yapacaklarına dikkat çeken Kalkan, “80 adet Prestij SX daha alımımız olacak” diye konuştu.

 MİDİBÜS PAZARININ LİDERİ: PRESTİJ SX

TEMSA Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, “Prestij SX aracımız, geçtiğimiz yıllarda taşımacıların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer almakla birlikte 29 kişilik midibüs pazarının da lider aracı olmasının gururunu yaşıyoruz. TEMSA Prestij araçlarımız, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı ve sürüş konforunun yanı sıra yüksek manevra yeteneğiyle zorlu koşullara uyum sağlaması ve yaygın servis ağıyla da tercih sebebi oluyor. Tureks Turizm uzun yılar iş birliğinde olduğumuz bir firma. TEMSA tercihlerinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Teslimini gerçekleştirdiğimiz 20 adet TEMSA Prestij'in firmaya hayırlı olmasını diliyorum"

 TEMSA Satış Direktörü Baybars Dağ ise, “Tureks Turizm ile uzun yıllardır sürdürdüğümüz iş birliğinin artarak devam ettiğini görmek bizler için işimizi doğru yaptığımızın en önemli göstergesi. Türkiye’nin iki köklü firması olarak, bu iş birliğimizi gelecekte daha da geliştirecek ve daha nice araç teslim törenlerinde yine hep birlikte olacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.