Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, ikinci el otomotiv sektöründe en önemli unsurların başında “güven” olduğunu belirterek “Cardata uygulaması yetkili satıcılarımıza 2. el takas alımlarında büyük kolaylıklar da sağlayacaktır. Yetkili satıcılarımız zamandan tasarruf ederek en doğru fiyata anında ulaşacaklar. Bu şekilde kayıpların önüne geçebilecekler ve en güncel fiyata ulaşmak için artık birden fazla farklı kaynağa ulaşmak zorunda kalmayacaklar” dedi.

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın da, Renault gibi Türkiye’de en çok tercih edilen bir otomobil markasının Cardata sistemini uygulayacak olmasından büyük gurur duyduklarını söyleyerek “İkinci el satışları ile ilgili tüm verileri anında ve detaylı olarak görülebilmesine olanak veren sistem, bugüne kadar yüksek teknolojiyi kullanarak yapılmış en gelişmiş sistemdir. Türkiye ikinci el pazarında satılan tüm modellerin güncel ve doğru fiyat değerini sadece 10 saniyede verebiliyoruz. Bunun yanında ayrıca, 2. El fiyatıyla birlikte Cardata, sıfır km fiyat bilgilerini de sadece birkaç saniye içinde önünüze getirmektedir” diye konuştu.

Cardata Hakkında;

​ Türkiye ikinci el pazarında satılan 11.204 adet modellerin güncel ve doğru fiyat değerini sadece 10 saniyede verebilen tek sistem.

​ Fiyat sorgusu yapılan her otomobilin teknik ve donanım bilgilerini getiren tek sistem.

​ Gelişmiş hasar/ekspertiz özelliği ile aracın tüm hasar, boya ve parça değişimlerine göre fiyatlandırma sunabilen tek sistem.

​ İkinci el değerlerinin yanı sıra araçların 0km fiyatlarını da hızlıca öğrenebileceğiniz tek sistem.

​ Tek tek sorgu yerine toplu sorgulama yaptırabilen tek sistem.

​ Internet’in yanı sıra hem IOS hem de Android mobil uygulamasına sahip tek sistem.