Temmuz ayı satış tahmini…
“Temmuz satışları 17 bin 927 adet gerçekleşti. Ben 18 bin adet demiştim. Doğru çıkmış. Demek ki manipüle yapmayan doğru isimlere sormuşum.”
 
Bankaların kredi onaylama süreci…
"Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği OYDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahsuvaroğlu yaptığı bir açıklamada bankaların kredi onaylama sürecinde sorunlar olduğuna dikkat çekti.
 
Yılın son çeyreğinde satışlar olumlu etkilenecek
"Yıl bitmeden hurda teşviğinden yararlanmak isteyenlerin katkısıyla pazar canlanacak. Otomotiv firmalarının da eli boş durmayacak. Yeni modellerini satışa sunmayı bekleyen markalar var. 
 
Herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım.
 “Otomotiv gazeteciliği otomobilleri sevenlere önemli fırsatlar sunuyor. Dünyanın en güzel rotalarında yeni otomobilleri test etmek, markaların üst düzey yöneticileriyle tanışmak ve otomobil sohbeti yapmak, fuarlarda otomobil dünyasındaki teknolojik gelişmeleri canlı canlı izlemek gibi… Bu işi meslek olarak görmeyip, sadece bu büyülü dünyanın nimetlerinden yararlanmak için önüne gelenin otomotiv gazeteciliğine soyunması, ayarları bozmaya başladı.
Twitter’dan mesaj vermek!
Tesla’nın kurucusu Elon Musk … Ama adamın tüm dünyada milyonlarca takipçisi var. Bu yüzden mesajlarını ulaştırmak için sosyal medyayı kullanması normal. Ancak Türkiye’de basın organlarına açıklama yapmak yerine twitter’dan mesaj vermeyi yadırgadım.” 
 
Röportajın tamamını okumak için sadece Turkcell Dergilik’te yayınlanan  Otomobil Gazetesi’ni indirebilirsiniz…