Türkiye’nin ilk özgün yarış otomobili Volkicar’ların nefes kesen mücadelesi, 20 Ağustos Pazar günü İzmir Ülkü Park’ta organize edilecek V1 Challenge 2. Ayak ile devam ediyor.

Rekabetçi formatı ile Türkiye’nin en heyecanlı yarışlarına sahne olan V1 Challenge’da sezonun ikinci randevusu İzmir’de organize edilecek. Ülkü Park’ın 1550 metre uzunluğundaki Volkicar parkurunda koşulacak yarışta, birbirinden hızlı ve tecrübeli 15 pilot start alacak. 6 ayak ve 12 yarıştan oluşan V1 Challenge’da, ilk yarış sonrası genç pilot Ali Türkkan lider durumda. Puan tablosunda ikinci sırada yer alan Çağlayan Çelik’i geçen yılın şampiyonu Burak Çukurova takip ediyor.

TÜM İZMİRLİLER ÜLKÜ PARK’A DAVETLİ

20 Ağustos Pazar günü saat 12:30’da antrenman turları ile başlayacak program sıralama turları ile devam edecek. Saat 15:00’de start alacak günün ilk yarışının ardından ilk 12 pilotun ters sıralanacağı ikinci yarış ile program son bulacak. Heyecan dolu bu rekabeti canlı olarak izlemek için tüm İzmirliler İzmir Ülkü Park’a davetli. İzmir sıcağını piste taşıyacak pilotların mücadelesi ücretsiz olarak izlenebilecek.