Volkswagenseverler ile her platformda bir araya gelebilmeyi amaçlayan Volkswagen Binek Araç, yine Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor ve showroom deneyimini bilgisayarlar ve mobil cihazlara taşıyor.

Volkswagen markasının tüm modellerinin 24 saat incelenebildiği Volkswagen Sanal Showroom’da ziyaretçiler, showroom içinde sanal bir yolculuğa çıkarak, ilgilendikleri modellerin içini ve dışını 360 derece kameralar yardımıyla görüntüleyebiliyor.

Volkswagen Ürün Yetkililerinin dilinden, Volkswagen Sanal Showroom’da sergilenen tüm modellerin video anlatımlarına da ulaşılabilen site üzerinde ayrıca, 23-27 Nisan tarihleri arasında her gün gerçekleştirilecek olan canlı yayınlar aracılığıyla ziyaretçiler, Yeni Golf ve Yeni Tiguan gibi en sevilen Volkswagen modellerini,  Saffet Üçüncü’nün anlatımıyla dinleyebilecek.

İnteraktif yapıda hazırlanan bu canlı yayınlar süresince ziyaretçiler, anlatılan modellerle ilgili merak ettikleri tüm soruları Saffet Üçüncü’ye iletebilecek ve yanıtlarını yine canlı yayında alabilecek.

Zengin içeriği ile ziyaretçiler için detaylı teknik ve donanım bilgileri, test sürüşü talebi ve satın alma talebi gibi pek çok fonksiyonu da içeren Volkswagen Sanal Showroom’da bir diğer ilgi çekecek içerik ise Volkswagen kullanan ünlülerin, araçları ile ilgili deneyimlerini paylaştıkları eğlenceli röportajlar olacak.

Volkswagen Sanal Showroom, 22 Nisan’dan itibaren www.vw.com.tr adresinde ziyaret edilebilir.