Volvo Car Turkey, İsveç’te bulunan Genel Merkez’e önemli bir yönetici transferi gerçekleştirdi. 1997 yılından itibaren Volvo’da görev yapan Ziya Serimazın Volvo Car Retail Quality & Customer Experience Manager olarak atandı.  Volvo Car Turkey’deki görevine Eğitim Müdürü olarak başlayan Serimazın, sırasıyla 6-Sigma Black Belt Proje Müdürü, Türkiye Satış Müdürü, Türkiye İş Geliştirme Müdürü, Türkiye ve Bağlı Pazarlar İş ve Bayi Geliştirme Direktörü olarak görev yaptı.

Yönetici; Volvo Cars genelinde, Müşteri Deneyimi 2020 Mega Projesi, Bayi İş Planları, Müşteri Memnuniyeti, Bayi Finans KPI’ları, Bayi standartları konularından sorumlu olacak. Volvo Cars’ın globaldeki tüm İş ve Bayi Geliştirme Yöneticileri Ziya Serimazın’e bağlı olarak görev yapacak. Globaldaki pozisyonu için saha ve Pazar deneyiminin önemli olduğunu söyleyen Ziya Serimazın, “Eğitim, servis, yedek parça, satış ve bayi geliştirme konularındaki deneyimimi tüm dünyadaki Volvo İş ve Bayi Geliştirme Yöneticileri ile paylaşmaktan ve aktarmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

İstanbul Erkek Lisesi, İTÜ Elektrik Mühendisliği lisans ve yüksek lisans eğitimlerinin ardından sektöre giriş yapan Serimazın, iş hayatına ilk adımlarını atan gençlere de tavsiyelerde bulunarak, “Hata yapmaktan korkmadan, hataların sonucunu öğrenip, bu hataları tekrar yapmamaya dikkat etmeliler. Şirkete, markaya sadık olmak da başarının bir diğer olmazsa olmazlarından. Gemiyi hiçbir koşulda terk etmemeliler. Arka ofis yerine her zaman ürün ya da müşteri cephesinde çalışsınlar. Her gün yarım saatlerini hayal kurmaya ya da plan yapmaya ayırsınlar. "İyi fikirler defteri" tutsunlar, her fikrin bir zamanı vardır... Herkesin "yapamazsın" dediği işi başarmak, çok eğlencelidir” diye konuştu.