İstanbul’da düzenlenen ilk iki etkinliğin ardından bu defa İzmir’de, 25 adet Chery TIGGO 8 PRO ve 70 kişinin katılım gösterdiği “With Chery With Love” (WCWL) brunch’ında keyifli saatler geçirildi. Chery Türkiye, hem ürün hem de marka aidiyetinin yükseltilmesinin amaçlandığı, Chery kullanıcılarıyla bağlarını kuvvetlendirdiği etkinliklerini ilerleyen günlerde diğer illerde de sürdürecek. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan; “Kısa sürede ulaştığımız yüksek satış adetlerimiz, dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de markamıza olan ilgiyi gösteriyor. Chery Türkiye olarak, kamuoyundan takdir gören ürünlerimizi sadece satmakla yetinmiyor, kullanıcılarımızla bir araya gelerek, aileleriyle ve sevdikleriyle keyifli zamanlar geçirerek yeni dostluklar kuruyoruz. Kullanıcı memnuniyeti ve deneyimini en yüksek seviyede tutma hedefimize dair etkinliklerimizi diğer illerimize de yaymayı planlıyoruz” dedi.
 
Çin’in en büyük otomotiv üreticisi Chery, tüm dünyada gerçekleştirdiği “With Chery With Love” (WCWL) etkinliklerinin ilk ikisini İstanbul’da düzenlemesinin ardından, Türkiye’deki diğer şehirlere de yayacağı organizasyonun üçüncüsünü İzmir’de, Parc Ceremonie Kilizman’da yaptı. 25 farklı Chery TIGGO 8 PRO modelinin sahipleri, aileleri ve yakınlarından oluşan 70 kişilik etkinlikte, Chery Türkiye’nin davetlisi olarak keyifli bir gün geçirdiler. Birbirinden lezzetli ikramlar, ailece oynanabilen oyunlar ve etkinlikler ile Chery kullanıcısı olmanın ayrıcalığını yaşayan katılımcılar, aynı markayı tercih etmiş kişilerle de tanışarak yeni dostluklar kurdular.
 
Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan; “Kısa sürede ulaştığımız yüksek satış adetlerimiz, dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de markamıza olan ilgiyi gösteriyor. Chery Türkiye olarak, kamuoyundan takdir gören ürünlerimizi sadece satmakla yetinmiyor, müşterimizle bir araya gelerek, aileleriyle ve sevdikleriyle keyifli zamanlar geçirerek yeni dostluklar kuruyoruz. Kullanıcı memnuniyeti ve deneyimini en yüksek seviyede tutma hedefimize dair etkinliklerimizi diğer illerimize de yaymayı planlıyoruz” dedi.
 
Üçüncü Chery etkinliği İzmir’de yapıldı, sırada diğer iller var!
Mart 2023’ün son günlerinde, 3 farklı SUV modeliyle Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapan Chery, kısa zamanda yüksek satış adetlerine ulaşırken, binek otomobil pazarında da ilk 10 marka arasındaki iddiasını artırdı. Satış ve satış sonrası hizmetlere yapılan yatırımlar, özel kullanıcı etkinlikleriyle de destekleniyor. İstanbul’daki ilk iki etkinliğin ardından İzmir’de üçüncüsü düzenlenen “With Chery With Love” (WCWL), önümüzdeki dönemlerde diğer şehirlerdeki Chery sahiplerini ve potansiyel kullanıcıları da ağırlamaya hazırlanıyor. Müzik, ikramlar ve eğlenceli aktivitelerle Chery, kullanıcılarını bir araya getirerek hem markaya olan bağı geliştiriyor hem de yeni dostlukların kurulmasını sağlıyor.
 
WCWL ile Chery algısı gelişiyor!
Chery’nin küresel pazarda hızla gelişim kaydetmesinin tek nedeni rasyonel yönden “Teknoloji Tabanlı Girişim” konusuna odaklanması değil; markanın aynı zamanda algısal açıdan kullanıcı iletişimine çok fazla önem vermesi olarak değerlendiriliyor. Chery her zaman kullanıcıların sesine kulak veriyor, müşterilerin duygularını önemsiyor ve kullanıcı deneyimini sürekli iyileştiriyor. Birlikte yaratma, kazan-kazan ve kullanıcılarla ortak ilerleme değer konsepti altında “With Chery With Love” (WCWL) otomobil sahibi platformu kuruldu. Bu, Chery’nin kullanıcılarla daha yakın bir bağ kurmasına ve daha fazla kullanıcıyla büyüyen bir ekolojide birlikte değer yaratma fırsatına olanak tanıyor.
 
Farklı ülkelerde de yapılıyor!
2023 itibarıyla WCWL, dünya genelinde 150’yi aşkın etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinlikler, Rusya, Orta Asya, Brezilya, Şili, Meksika, Peru, Kazakistan, Irak, Bahreyn, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Mısır, Güney Afrika ve Ekvador gibi ülkelerdeki müşterilere yönelik olarak düzenlendi.
Chery hakkında
Kantar ve Google, ortaklaşa, 2023 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 26 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 12 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.
Chery Türkiye hakkında
Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de yüzde 100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 34 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor.