BMW, dünyanın en önemli otomobil fuarlarından biri olan 68’inci Frankfurt Otomobil Fuarı’nda bul yıl da en yeni ve dikkat çekici modelleriyle ön plana çıkıyor. BMW’nin Frankfurt Otomobil Fuarı’ndaki en büyük sürprizi olan BMW Concept 4, markanın gelecek modellerinde kullanacağı yeni tasarım dilini yansıtıyor. BMW Concept 4, aynı zamanda Yeni  BMW 4 Serisi modellerinin çizgileri hakkında da önemli ipucu veriyor. Tasarımcıları tarafından “BMW’nin temiz ve net tasarımını estetik duruşla birleştiren yepyeni bir çalışma” olarak tanımlanan BMW Concept 4, fark yaratan dikey böbrek tasarımı ile dikkat çekiyor. Kendine özgü Böbrek Izgarası, göze çarpan hava girişleri ve belirgin şekilde oyulmuş yüzeyler, BMW Concept 4’ün gerçek biri sürücü otomobili olduğunu ortaya koyuyor. Benzersiz ızgara tasarımı BMW 328 ve BMW 3.0 CSi gibi efsanevi klasiklere referans yaparak markanın köklü geçmişine ışık tutuyor.
BMW Concept 4’ün dikkat çekici tasarımında önemli bir paya sahip olan diğer bir unsur ise ikiz far tasarımı. BMW’nin karakteristik böbrekleriyle uyum içerisinde olacak şekilde tasarlanan full LED farların cam kapağı da bulunmuyor. Far tasarımı üç boyutlu heykeller gibi aracın direkt olarak gövdesi ile buluşuyor. BMW Concept 4, BMW’nin tasarımda imza niteliğindeki oranlarının modern temsilcisi. Gergin kaput, uzun dingil mesafesi, akan tavan çizgisi ve kısa çıkıntılar modern, zarif ve dinamik bir coupé modelin ana hatlarını oluşturuyor. Yeni BMW X6 Vantablack
X6 Serisi’nin üçüncü neslini temsil eden Yeni BMW X6, BMW X modellerinin çevikliğini ve çok yönlülüğünü her zamankinden daha etkileyici bir hale getirmeyi başarıyor. Keskin çizgiler, güçlü oyuntulara sahip yüzeyler ve daha dinamik bir etki yaratan oranlar otomobilin dış yüzeyine atletik ve etkileyici bir görünüm kazandırıyor. Yeni BMW X6’nın üretimine Kasım 2019’da başlanacak ve dört farklı motor seçeneği ile pazara sunulacak. Modele, son derece güçlü benzinli V8 motor ve 6 silindirli dizel motor öncülük ediyor. Ayrıca renkleri %96,96 soğuran dünyanın en siyah rengi olan ‘’Vantablack’’ dünyada ilk defa Yeni BMW X6 ile otomobilseverlerle buluşuyor. Vantablack ışığı üzerinden yansıtmak yerine içinde hapsetmesi nedeniyle nesnenin iki boyutlu olarak algılanmasını sağlıyor. Ortaya çıkan illüzyon etkisiyle Yeni BMW X6’nın muhteşem tasarımı ve çizgileri benzersiz bir görünüm kazanıyor.