Honda Motosiklet, Türkiye’de supersport model motosikletlerin kullanımının yaygınlaşması, pist sürüşlerinin hazzı daha güvenli ve bilinçli bir şekilde motosikletseverler tarafından deneyimlenebilmesi için Motoron Riding Academy ile işbirliği yaptı. Honda CBR1000RR ve CBR1000RR SP modelleri ile pist sürüş eğitimi almak isteyen herkes pist sürüş eğitiminden %30 indirimli olarak faydalanabiliyordu.

 

Bundan böyle yeni CBR1000RR ve CBR1000RR SP modelleri sahipleri pist sürüş eğitimine %50 indirimli katılabilecek.

 

Honda Motosiklet bir ilke imza attı. Açıklanan işbirliği sonrasında Yeni CBR1000RR sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine Honda motosiklet, müşterilerine yepyeni bir ayrıcalık sağladı. Bundan böyle yeni CBR1000RR ve CBR1000RR SP sahipleri kendi motosikletleri ile katıldıkları bir gün boyunca süren eğitime %50 indirimli (KDV dahil 300 Euro) sahip olabilecekler.

 

Honda Motosiklet Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok ‘Motoron Riding Academy ile yaptığımız işbirliği müşterilerimiz tarafından çok olumlu karşılandı ancak CBR1000RR müşterilerinden gelen yoğun talep doğrultusunda özel bir ayrıcalık hazırlayıp sunmak bizim onlara karşı sorumluluğumuzdu. Böylelikle eğitimlere kendi motosikletleri ile katılan müşterilerimize %50 indirim ayrıcalığını sunuyoruz. Umarız supersport alanında eğitimdeki önemli bir açığı kapatır ve ilgi duyan müşterilerimizi pist sürüşlerine de kazandırırız’ dedi.

 

Satışına Şubat ayında başlanan yeni CBR1000RR segmentinde yine lider.

Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası Honda, supersport segmentindeki yeni modelleri CBR1000RR ve CBR1000RR SP modellerinin satışına Şubat ayında büyük bir tanıtım ile başladı. Tamamen yenilenen her iki model de güç/ağırlık oranlarında yapılan iyileştirmelerle tarihinin en iyi oranına ulaştı. Donanım ve teknik özelliklerinde yapılan yeniliklerle yıllardır benimsenen ‘Tam Kontrol’ konsepti bir üst seviyeye çıktı ve ‘Yeni Nesil Tam Kontrol’ ünvanını aldı. Böylelikle yüksek performans ve denge gerektiren pist sürüşleri için en ideal supersport motosiklet oldu. Selefi gibi yeni CBR1000RR da supersport segmentinde en çok tercih edilen motosiklet olmaya devam ediyor.

 

Motoron Riding Academy pist sürüş eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.

İster pist sürüşlerinde başlangıç seviyesinde olun isterseniz de en iyi tur zamanlamasını yapmak için desteğe ihtiyaç duyun, uzman eğitmenler eşliğinde bundan böyle pist için en uygun motosiklet olan CBR1000RR ve CBR1000RR SP modellerini kullanarak çizgi seçimi, fren, sürüş ve motosiklet üstündeki hareketleriniz gibi ana konularda eğitim alabileceksiniz.

 

Başlangıç eğitiminin içeriği:

  • Motosiklet üstünde doğru hareket etme
  • Sürüş stiline özel kişisel öneriler
  • Efektif frenleme
  • Doğru çizgi seçimi
  • Minimal lastik aşınması ile sert hızlanma

 

Her seansın ardından eğitmenler sürüşünüzün çekilen videoları eşliğinde değerlendirmede bulunacak ve çözüm önerileri getirecekler.

Çok farklı bir deneyim yaşayacağınız eğitimler Mayıs ayı itibariyle başlayacak ve Kasım sonuna kadar farklı tarihlerde devam edecektir.

2017 yılı eğitim tarihleri:

  • 6-7 Temmuz
  • 3-4 Ağustos
  • 14-15 Eylül
  • 5-6 Ekim
  • 23-24 Kasım

Detaylı bilgi ve rezervasyon yaptırmak için www.motoron.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.