2015 Detroit Otomobil Fuarı’nda, Acura markası adı altından tanıtılan ve 1990 yılında ilk nesli ile yollara çıkan Yeni Honda NSX, Teknolojik multimedya ve donanım seçenekleri ve NSX ruhunu geleceğe taşıyan motor teknolojisi ile dikkat çekiyor. Honda Honda Connect adı verilen multimedya erişim sistemlerine 7 inçlik, dokunmatik multimedya ekranı vasıtası ile erişim sağlanıyor. Bunun yanında 8 inçlik TFT ekrana sahip gösterge ekranı, Premium klima ve ses sistemleri bu otomobilin kalite algısına katkıda bulunan özellikler arasında yer alıyor.

İç kısımda ise alkantara ile deri kaplamaların uyumu konforlu bir hissiyat uyandırmak için tasarlandı.

Kaputunun altındaki çift turbolu v6 benzinli motoru ve üç üniteli elektirikli motoru ile tam 537 HP güç ve 686 Nm tork değeri sunan süper spor NSX, yeni nesil teknolojiye ayak uydururken aynı zamanda özünden ödün vermiyor.

9 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanın motorlarından aldığı gücü, 0’dan 100 km/s hıza 3 saniyede çıkarak kusursuz bir şekilde tekerleklere iletiyor.

Ortalama yakıt tüketimi 10 lt/100 km olam bu özel otomobil, 308 km/s maksimum hız değeri ile tutkunlarının karşına çıkmaya hazır