Üçüncü jenerasyonuyla yoluna devam edecek olan yeni Isuzu D-MAX Taylan’da düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtıldı. Modelin yeni yüzünde incelen far tasarımı, büyüyen ön ızgara ve agresif görünüme katkıda bulunan ön tampon karşımıza çıkıyor. Yeni modelin en kilit güncellemeri ise şüphesiz kokpitte görmek mümkün.

Isuzu’nun yeni jenerasyonda elini en çok güçlendirdiği noktanın genel karakter olduğunu söyleyebiliriz. Tek parça yapılı ızgaranın daha da büyütülerek revize edildiği ve bi-LED teknolojisiyle farlarla desteklenen yeni yüzle birlikte ortaya çok kışkırtıcı bir tablo çıkıyor. Arka tarafta da LED teknolojisine sahip yeni bir stop tasarımına giden mühendislerin genel itibarıyla başarılı bir iş ortaya çıkarttığını görüyoruz. D-Max’in en çok eleştirdiğimiz noktası olan kokpit kalitesi de ilk intiba olarak beklenti yaratmayı başarıyor. Modernleştirilen kokpitte 9 inçlik multimedya ekran Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle gelirken, sürücü bölümünde de 4,2 inçlik ufak bir dijital ekran karşımıza çıkıyor. Tabi ki bu ekranlarla ilgili en temel kararı sundukları performans ve hissettirecekleri deneyim de doğrudan etkileyecek.

 

Türkiye’de göreceğimiz 1,9 litrelik motor karşımıza 150 PS güç ve 350 Nm tork değerleriyle çıkıyor. Maksimum gücünü 3.500 devirde verebilen bu motor tork kısmında ise 1.800-2.600 devir aralığında sunuyor. İkinci seçenek olarak markanın aileye dahil ettiği 3.0 litrelik makine ise 190 PS güç ve 450 Nm torkla hizmet etmeye hazır olacak.