Ünlü aktör Jude Law ile yapılan bu eşsiz işbirliği, RX’in lüks dünyasını, deneyimini ve yüksek kalitede işçiliğini ön plana çıkarıyor. Ünlü aktör Law, bu kampanya boyunca Lexus ile yakın bir biçimde çalışacak ve interaktif videolarla RX ile yaşamın nasıl olduğu, aracın lüks özellikleri ve sıra dışı sürüş yeteneklerine vurgu yapılacak. Lexus’un TV reklamlarında da rol alacak Jude Law, görkemli Fransız Riviera’sında dolaşırken, bir yandan da İtalya’nın Fiuggi bölgesindeki eşsiz güzellikteki dağlarda görünecek.
RX’in tanıtımının yer aldığı reklam filmi Avrupa’da bugünden itibaren yayınlanmaya başlıyor. İlk videoda otele gelerek Law’a anahtarlarını veren vale, öncesinde keskin hatlara sahip RX ile sıra dışı, lüks deneyimlerle dolu bir macera yaşıyor. Law anahtarı alıp aracına bindiğinde ise sıra dışı bir şeyler olduğunun farkına varıyor. İlk karakter perspektifinden çekilen filmde, izleyiciler de bu sayede heyecan verici, hızlı ve yeni bir dünyanın içine giriyorlar. 
Yeni Lexus RX’in reklam yüzü olan Jude Law, bu filmlerin herkesi içine çekeceğinin altını çizerek “Sürüş yapmayı ve onunla gelen kaçış hissini seviyorum. The Life RX konsepti, size sıra dışı bir deneyimin anahtarını veriyor. Lexus ekibi sürükleyici bir işi hayata geçirdiler ve bu yolculuğa herkesi dahil ettiler. Bu gerçekten keşfetmek istediğim bir şeydi” dedi.
Tamamen yenilenen dördüncü jenerasyon Lexus RX, ilk kez Frankfurt Motor Show’da gösterilmişti. Bu lüks SUV, 2016 yılından itibaren ise Türkiye’de de satışa sunulacak.