GT-R'de her zaman olduğu gibi, değişiklikler büyük revizyonlardan çok ince iyileştirmeler şeklindedir. Görsel olarak, yeni bir ızgara görülmekte bu, bariz olan tek değişiklikle ilgili geliştirilmiş aerodinamik ve daha fazla incelik ve daha iyi sürüş kalitesi sunmayı amaçlayan bir dizi başka güncellemeyle aynı zamana denk geliyor.

Mevcut güç seviyeleri aynı ancak gürültü, titreşim ve sertliğin azaltıldığı ve 'sesin araç içi konforu artırmak için dikkatlice ayarlandığı' söylenmekte.

Yeni Nissan GT-R'nin hangi versiyonları mevcut?
Uzun süredir devam eden VR38DETT çift turbo V6'nın yalnızca 565bhp'lik bir versiyonu olan standart aktarma organlarına sahip varyantlar, Pure, Black sürümü, Premium sürümü, Premium sürümü T-Spec, NISMO tarafından tasarlanan Track sürümü ve NISMO T tarafından tasarlanan Track sürümüdür. Özel T-Spec, buradaki yeni özel sürüm öğelerini, özellikle de karbon frenler ve 'özel olarak ayarlanmış süspansiyon'a sahip Premium sürüm T-Spec'i temsil etmekte. Nissan, "T-Spec, GT-R'nin zamanı yönetme ve şekillendirme felsefesini temsil ediyor ve trend ve çekiş " kelimelerinden ilham almakta.

Buna daha fazla ışık tutan ancak yine de oldukça zayıf olan sonucun 'güçlü çekiş' olduğu söyleniyor  geçmişte GT-R için bir sorun olarak görmediğimiz bir şey değil. Bununla birlikte, bu modellerin ötesinde, bu sefer bir GT-R NISMO Özel sürümü ile birleştirilecek olan Nissan GT-R NISMO yatıyor.

Gerçek GT-R NISMO hakkında, NISMO nedir?
Özel ayar, sınırlı kaydırmalı ön diferansiyel ve 591bhp'ye yükseltilmiş motor performansı dahil olmak üzere bu versiyonların süspansiyonunu ve aerodinamiğini değiştirir. İçeride, karbon destekli Recaro koltuklar da daha fazla konfor için ayarlandı.

NISMO Özel sürümü ekstra güç almıyor, ancak "yüksek hassasiyetli ağırlık dengeli motor parçalarından" yararlandığı söyleniyor piston segmanları, bağlantı çubukları ve krank mili dahil, tümü NACA kanallarına sahip şeffaf kaplamalı bir karbon fiber kaporta ile kaplanmış.

Nissan GT-R'nin Birleşik Krallık'a dönebileceği anlamına mı geliyor?
Nissan GT-R'ın Birleşik Krallığ'a geri dönmesi henüz planlanmıyor

2024 Nissan GT-R ne zaman satışa çıkıyor?
Yeni GT-R 2023 baharında Japon alıcıların beğenisine sunulacak.