En iyi dinamikler, sportif görünüm, opsiyonel 4x4 ve kompakt boyutlar içerisinde cömert genişlikte kullanım alanı ile Opel Mokka gerçek bir başarı hikayesi ve segmentinin en popüler SUV’lerinden birisi. Şimdi yeni Mokka X daha da şık ve konforlu ve yeni teknolojilerle siparişe açıldı. Popüler modelin yeni versiyonu Selection 18 bin 990 euro fiyatla geliyor ve yeni Mokka X’in giriş seviyesini oluşturuyor. Yeni Mokka X'in giriş seviyesinin fiyatı eskisi ile birebir aynı olması ile dikkat çekiyor. Edition versiyonu ise 21 bin 690 euro’dan başlayan fiyatlarla deri direksiyon, klima, 17 inç alaşım jantlar ve servis asistanı Opel OnStar, Radio R 4.0 IntelliLink gibi gelişmiş bağlanabilirlik ve multimedya özellikleriyle geliyor.

Gelecekte segmentte akla ilk gelen modellerden olacak X, Opel SUV ve crossover otomobillerin maceraperest ve güçlü karakterini yansıtıyor. Mokka X’in off-road yetenekleri yüksek torklu, ekonomik, benzinli, dizel ve LPG motorlardan geliyor. Sunulan motorların gücü 110 HP ile 152 HP aralığında bulunuyor.

1.4 litrelik turbo benzinli motoru ile 152 HP güce sahip Mocca X listede en üst seviye seçenek olarak sunuluyor. Bu motor altı ileri otomatik vites ve uyumlanabilir dört tekerlekten çekiş sistemi ile ilerliyor.

Bu seviyede Mocca X 0’dan 100 km/s hıza 9.7 saniyede çıkıyor. Maksimum hızı 193 km/s olan Mokka X, 100 km’de ortalama 6.5 litre yakıt tüketim verisine sahip. En üst donanım seviyesi olan bu seçeneğin fiyat etiketi ise 26 bin 690 euro olarak belirleniyor.