Yeni PEUGEOT SUV 2008; elektrik, dizel ve benzin olmak üzere farklı güç ve aktarma teknolojilerini bir arada sunuyor ve Şubat ayında Türki,ye’ye gelmeye hazırlanıyor.
Yeni SUV 2008, PEUGEOT’nun geleceğe dair heyecan verici ve güven verici vizyonunu gözler önüne seriyor. Teknoloji ve eğlencenin birbiriyle iç içe olabileceğini ve bir otomobilin şaşırtıcı olabileceğini gözler önüne seriyor. Her bir yolculuğu keyfe dönüştürüyor ve herkese ihtiyaç duyduğu ulaşım çözümünü sunuyor.  Yeni PEUGEOT SUV 2008, PEUGEOT ürün gamının başarısını devam ettirmek ve daha da ileriye taşımak üzere kompakt SUV pazarına yenilikçi bir çözüm sunuyor ve gerek tasarımı, gerekse de bünyesinde barındırdığı teknoloji ve niteliklerle farkını ortaya koyuyor.
SUV çıtası yükseliyor
Güçlü ve özgün tarzıyla Yeni PEUGEOT SUV 2008 arzu nesnesi bir otomobil. PEUGEOT SUV tarihinde tamamen yeni bir sayfa açmayı hedefleyen SUV 2008 bir yandan özgün bir tasarım ortaya koyarken, diğer yandan markanın SUV modelleriyle uyumlu bir görünüm sergiliyor.
Yatay motor kaputu, cam konumu ve güçlü omuz çizgisi de dahil olmak üzere her bir tasarım detayıyla tipik SUV duruş sergileyen PEUGEOT SUV 2008 yere sağlam basan ve güven veren bir duruş sergiliyor.
En güncel Euro 6 normunu karşılan benzinli ve dizel motorlar
Yeni PEUGEOT SUV 2008’de kullanıma sunulan motorlar en güncel Euro 6 misyon normlarını karşılamak üzere; start&stop ve ya partikül filtresi de dahil olmak üzere birçok teknolojik ekipmanla donatılıyor. Motorla kombine edilen yeni sekiz kademeli otomatik şanzıman EAT8 ile motorların performans, konfor ve verimlilik seviyesi daha da arttırılıyor.
Benzinli cephesinde her biri 3 silindirli 1,2 litre hacimli turbo benzinli ve Euro 6d normuna uygun üç farklı alternatif kullanıma sunuluyor: PureTech 100 S&S BVM6, PureTech 130 S&S BVM6 veya EAT8, PureTech 155 S&S EAT8 (sadece GT).

Dizel cephesinde ise her biri dört silindirli 1,5 litre hacimli turbo dizel ve Euro 6d normuna uygun iki farklı seçenek sunuluyor: BlueHDI 100 S&S BVM6, BlueHDI 130 S&S EAT8.