Yeni model, Skoda’nın son teknoloji bilgi-eğlence sistemini kullanacak. Scala, geniş ve yüksek kaliteye sahip kabinini ileri teknolojiyle buluşturacak.

Skoda Scala, 467 litrelik bagaj hacmiyle segmentinin en büyük bagaj kapasitesini sunarken, teknolojik özellikleriyle de sınıfında fark yaratmaya hazırlanıyor. Kabin mimarisini Vision RS konseptinden alan Scala, dış tasarımıyla heyecan verecek bir iç mekana sahip.

Kırmızı veya beyaz ambiyans ışıklandırmalarının tercih edilebileceği araçta, birçok noktada yumuşak malzemeler ve sıra dışı grafikler kullanılıyor. Aracın 2.649 mm’lik aks aralığıyla arkada Octavia ile eşdeğer şekilde 73 mm’lik bir diz mesafesi bulunuyor. 467 litrelik sınıfının lider bagaj kapasitesi ise, arka koltuklar katlandığında 1410 lt’ye çıkıyor.

Scala ekran boyutlarında da sınıfının en iyisini sunuyor. Opsiyon olarak sunulacak Sanal Kokpit, 10.25 inç’lik ekranıyla sürücüye beş farklı tema seçme imkanı sağlayacak. Ortadaki 9.2 inç’lik dokunmatik ekran ise, hızı ve görüntü kalitesiyle öne çıkacak. Son bağlantı teknolojileriyle donatılan Scala’da, yolcular da akıllı telefonlarıyla aracın kapısı kilitleyip açabilecek. Scala’da birçok güvenlik destek sistemiyle birlikte en yüksek seviyede güvenlik seviyesi sağlanacak.