Dünyada ilk kez 1968 yılında satışa sunulan Toyota Hilux, global pick-up pazarında 16 milyondan fazla satış adetlerine ulaşarak her geçen gün başarısını katlıyor. Avrupa pazarında yüzde 23,5’luk pazar payı ile en çok satan pick-up unvanını elinde bulunduruyor.

Tamamen yenilenen Toyota Hilux, konforu, lüks standartları, yenilenen tasarımı, teknolojik özellikleri, yüksek off-road yeteneği ve SUV tarzı mükemmel bir sürüş keyfi sağlayarak Türkiye’de de pick-up segmentinin liderliğini hedefliyor.

YENİ MOTOR SEÇENEKLERİ ile PERFORMANSLI BİR SÜRÜŞ

İki motor seçeneği ile showroomlarda yerini alan Yeni Hilux’ın Yeni 2.4 D-4D dizel motoru 150 bg güç/400 Nm tork üretirken,  2.8 D-4D dizel motoru ise 177 bg güç/450 Nm tork güç üretiyor.

Yakıt verimliliği yüzde 9 oranında artırılan motorlarla donatılan Yeni Hilux, dört çeker sürüş özelliğine sahip 2.4 D-4D motorunun 7.3 lt/ 100 km tüketim ortalamasıyla ne kadar verimli olduğunu da kanıtlıyor. 2.4 D-4D motora sahip Hilux, 6 ileri manuel şanzıman ile sunulurken, yeni 2.8 D-4D ise dört tekerlekten çekiş ve yeni 6 ileri Süper ECT (Elektronik kontrollü şanzıman) otomatik vites kutusuyla donatıldı.

Ayrıca tüm Hilux modellerinde, ECO ve POWER olmak üzere iki farklı sürüş modunda tercih yapılabiliyor.