Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, sınıfının en iyi değerlerini sunan geniş ve ferah yaşam alanı, geniş bagaj hacmi, dinamik sürüş ve tasarım özellikleriyle Peugeot 301 lanse edildiği 2012 yılından bu yana 360 bin sattı.

Sahip olduğu nitelikler ve yeni teknolojilerle B sedan segmentindeki müşteri sayısının artmasını sağlayan yeni Peugeot 301, güncel Peugeot modelleriyle aynı tasarım dilini bünyesinde barındırıyor. Dik konumlu radyatör ızgarası, gövde ile aynı düzeyde bulunan farlar ve uygulanan değişikliklerle yeni Peugeot 301 dinamik bir görünüm sunuyor.

Teknolojik gelişimin iç mekanda da devam ettiği yeni Peugeot 301, 7 inç dokunmatik ekrana sahip. Hassas ve hızlı çalışan ünite, geri görüş kamerası ve 3D TomTom navigasyon sisteminin haritasını da gösteriyor. Android Auto, Apple Carplay destekli Mirror Screen özelliği sayesinde akıllı telefon içeriğini de gösteren dokunmatik ekran bu sınıftaki nadir özelliklerden biri olarak öne çıkıyor.

Yeni Peugeot 301'in dinamik şasisi ileri teknolojinin nimetlerinden yararlanan modern motorlarla destekleniyor. Markanın dünya çapında 1 milyonun üzerinde modelinde kullanılan 3 silindirli PureTech motoru yeni Peugeot 301'de de kullanıma sunuluyor. Quickshift teknolojisiyle yeni nesil EAT6 Tam Otomatik şanzıman 115 HP gücündeki 1.6L VTi motor ile ürün gamına dahil olurken, 100 HP gücündeki 1.6L BlueHDi dizel motor ise sürüş konforuyla yakıt ekonomisini aynı potada eritiyor.

Yenilenen Peugeot 301, 58.900 TL'den başlayan benzinli ve 68.900 TL'den başlayan dizel motor seçenekleri ile kullanıcısı ile buluşuyor.

 

Etiketler: otomobil   yenilenen   peuget   301   satışa   sunuldu   araba   şirketi plasiyer   aracı   az   yakan   menzil   dizel   benzinli   araba   haberler   haber   haberi   haberleri