OTOMOBİL GAZETESİ, 27 Aralık Cuma günü yerli otomobilin tanıtımı  için hazırlıkların yapıldığı Bilişim Vadisi’ne girdi. Hazırlıkları yerinde inceledi. İşte gözlemlerimiz:
Ekipler büyük bir hızla hazırlanıyorlar. Salı günü yani dün yaptığımız çekimlerde dev bir çadırın hazırlandığını gördük.  Dev çadır içinde aracın sergileneceği, konuşmaların yapılacağı bölümler hazırlanıyordu. Kalabalık bir çalışan ordusu adeta karınca gibi çalışıyordu. Önemli güvenlik önlemlerinin alındığı bu dev çadırın sadece bu tanıtım için hazırlandığını daha sonra kaldırılacağı belirtildi.
Aldığımız bilgilere göre tanıtımın ve konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerli otomobilin İtalya’dan gelen prototip versiyonuyla Bilişim Vadisi girişinin hemen yanından Osmangazi Köprüsüne girecek ve orada fotoğraf çekimleri gerçekleştirilecek. Erdoğan köprüyü geçtikten sonra geri dönecek ve tekrar Bilişim Vadisi’ne giriş yapacak.
27 Aralık Cuma Günü Bilişim Vadisi’nde resimlerini gördüğünüz çadırda saat 13.30’da başlayacak olan kayıt ve ikramdan sonra 14.30’da program başlayacak.
Bu arada TOGG, yeni açtığı Türkiye’nin Otomobili twitter hesabından hergün saat 14.30’da aracın bir ayrıntısını paylaşıyor. @TOGG2022 hesabın kısa sürede 106 bini aşkın takipçisi oldu.