Türkiye’de Bayraktar Grubu güvencesiyle satışa sunulan Yokohama Lastikleri, global büyüme stratejisi kapsamında Chelsea kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşması neticesinde 5 yıl süreyle İngiliz devinin formalarının göğüs bölümünde Yokohama logosu kullanılacak. İlk kez 22 Temmuz’da ABD 1. Futbol Ligi’nden New York Red Bulls ile Chelsea arasında yapılan sezon öncesi dostluk maçında sahaya çıkan yeni Yokohama logolu formaların İngiltere lansmanı ise Arsenal ile 2 Ağustos’ta oynanan FA Community Shield maçında gerçekleşti. Adidas tarafından üretilen Chelsea’nin Yokohama logolu yeni formaları, Chelsea’nin geleneklerinden ilham alınarak tasarlandı.

Dünyanın en başarılı teknik adamların Jose Morinho tarafından çalıştırılan Chelsea’nin 5 İngiltere Premier Ligi Şampiyonluğu, 7 FA Kupası ile 5 Lig Kupası’nın yanı sıra 2 UEFA Kupa Galiplerı KupasıŞampiyonluğu ve 1 kez de UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu bulunuyor.

Yokohama Lastikleri, Audi (S8, A7, Q7), Mercedes Benz (CL 63 - 65 amg, ML class, C Class, C Class AMG, CLS ve SLK), Porshe (911, Carrera 4, Cayenne), Bentley (Continental) modelleri tarafından orijinal ekipman olarak kullanılıyor.