Shell, Yol Emniyeti alanındaki uzmanlığı ve bilgi birikimini daha geniş kitlelerle paylaşabilmek için Radyo Trafik ile önemli bir işbirliğine başladı. İstanbul’da 80.000 ve Ankara’da 40.000 olmak üzere 100.000’den fazla gönüllü muhabiri ile trafik durumunu en hızlı şekilde dinleyicilerine aktaran ve yolda en çok dinlenen radyolardan biri olan Radyo Trafik, Shell’in sponsorluğunda hazırlanacak bir radyo programında yol emniyeti ve güvenli sürüş hakkında bilgiler verecek. 

 

Dinleyici kitlesi özel ya da ticari araç sahipleri ve şirketi tarafından kendisine tahsis edilen bir aracı bulunan kişiler ve taksi sürücülerinden oluşan Radyo Trafik’teki program, 12 Haziran’da yayına başladı ve 6 ay boyunca her Pazartesi günü 12:00-13:00 saatleri arasında yayınlanmaya devam edecek.

 

Güvenli Sürüş Uzmanı Mert İntepe ve Radyo Trafik Genel Yayın Yönetmeni Cezayir Doğan tarafından yol emniyeti ve güvenli sürüş konularında dinleyicileri bilgilendirecek programa belirli haftalarda, Shell’in yol emniyeti alanındaki uzman yöneticileri de katılacak.

 

İşbirliği kapsamında ayrıca, “Shell Güvenliğiniz İçin Sunar” anonsuyla başlayacak olan 30 saniyelik spotlar, Radyo Trafik İstanbul, Ankara ve Marmara kanallarında günde 8 kez dinleyiciler ile buluşacak. Radyo Trafik, günde ortalama 3000 kişi tarafından aranıyor ve yaklaşık 700 kişi ile canlı bağlantı gerçekleştiriyor. 

 

Dünyanın önde gelen enerji şirketlerinden biri olan Shell, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de “yol emniyeti”ni kurum kültürünün bir parçası olarak görüyor. Her yıl bir günü “Emniyet Günü” olarak belirleyen Shell, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde eş zamanlı düzenlediği emniyet odaklı interaktif etkinliklerle çalışanlarını ve tüm paydaşlarını emniyet konusunda daha da bilinçli ve donanımlı hale getiriyor. 

 

Türkiye’nin ilk trafik radyosu Radyo Trafik, İstanbul, Ankara ve Marmara Bölgesi’nde yaşayanların gündelik hayatına ilişkin önemli bilgileri zamanında ve tarafsız şekilde aralıksız aktarıyor. Radyo Trafik, ayrıca 2015’te çıkardığı mobil uygulaması ile Türkiye genelinde yüzbinlerce araç ve gönüllü muhabirden gelen veriler ile oluşturulan anlık ve ayrıntılı yoğunluk haritası veriyor. Tüm işletim sistemleri ile uyumlu olan Radyo Trafik aplikasyonu ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Etiketler: Shell   Radyo Trafik   Yol güvenlği   Otomobil   2017  

Facebook Yorumları